返回列表 發新帖
樓主: 殺手林沖

[原創] 短時間成小富豪+1轉(希望加聲望)更新左

關閉 [複製鏈接]
原帖由 ely 於 2006-8-9 07:14 AM 發表

但係甲碎去獨龍山都有得打啦!點解d人唔去打?
(我諗係獨龍山果d,正方形,灰色)

係獨龍山果d....

但係個任係千里林....

來回非常唔方便....
回復

1.5m月盒...我都想要...點解我未見過有ge...T.T
想唔用真錢但o係個game度有錢係好難ge事...我玩左成年先得幾十萬+幾隻英, 重要冇靚裝
我成日都好想知點可以賺多d錢>.<
回復

最高招就梗係洗真錢去買點賺錢啦
收埋隻勁英之後狂掛   冇元氣搵點買元蛋食
獅錢又買點放   好過你搞咁多野
回復

有嫁....搵好人幫你打龍
回復

紙上談兵-.-談何容易
回復

咁做先會窮呀,打甲碎一次得5000,要打幾耐呀!:18:
88條4草要50lv前齊曬,你講呀!你
回復

咁做先會窮呀,打甲碎一次得5000,要打幾耐先夠$買一個天箱/月盒呀!:18:
仲有宜家有冇人咁白痴15m個月盒/天箱呀,你打甲碎d錢都唔夠你買一個啦!:08:
88條4草要50lv前齊曬,你講呀!你打比我睇下丫!結果咪又係要用$收!:22:
拉經簡直無可能,人地組多個引手仲好啦!邊個得閒組你呀!
我當你收到齊4草又賣得出張英卡,頂多咪比你買個龍頭+地囚,勁得幾多啫!
我又當你用到果d裝無用果陣比你放得出,你以為果d$夠買幾多高lv勁裝呢!?
到頭來都係窮而又廢,仲衰!
上面果個係我唔小心按左回覆,唔係呃post架!:12:

回復

升LV最快係玩女ID嫁個成日開組既2轉,咁你就可以成日有組俾係拉經升LV啦。如果係小偷系仲可以引怪兼執下d2轉武器或者裝備。咁就又快升lv又快有幾百萬以上啦。:01:
回復

講真
千里邊會咁易有位俾你拉經呢??:06:
d甲一埋黎就秒左你啦
係5係呀:07:
回復