查看: 2039|回復: 18

[原創] 短時間成小富豪+1轉(希望加聲望)更新左

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
30lv前去千里林拉經,
30-50lv去打甲碎(來來回回辛苦左D,不過有錢賺)+去千里林拉經,
50lv拿英卡然後賣左佢,
再做1D有賺既投資(如:平買月盒/天箱/eq然後高價賣出)(這個步驟要不停做)(我試過2次係滄倉買幾個1.5m既月盒,再賣返每個50m,都有人買),
賺左之後買D勁eq升lv(無用之後再高價賣出),
之後就會又高lv又有錢

講就易
你試比我睇下
你d四葉草點黎
回復

原帖由 sanhk001 於 2006-8-8 07:51 PM 發表
講就易
你試比我睇下
你d四葉草點黎

打甲碎賺錢
回復

係咪gum易呀...你而家幾lv先
回復

你個扮法都ok,不過你低lv你可以拾到幾多碎??比你拾到連賣有50m,收完4草又放英卡,比你有400m,但又可以收到幾多個轉手??
回復

我覺得.. 呢隻game要有錢既話一定要放d真錢落去..
唔放既話你10世都唔會收到好eq...
回復

原帖由 殺手林沖 於 2006-8-8 07:43 PM 發表
30lv前去拉經,
30-50lv去打甲碎+拉經,
50lv拿英卡然後賣左佢,
再做1D有賺既投資(如:平買月盒/天箱/eq然後高價賣出)(這個步驟要不停做),
賺左之後買D勁eq升lv(無用之後再高價賣出),
之後就會又高lv又有錢

第1做拉經起碼去紫金先會有人理你
第2獨龍大部分人都掛英你拉咩
第3係50lv前好難有88個四草   除非人比
第4 邊有咁多平月盒天箱比你收   有都比人買左
總結你個post  係要識得好多人同極好運有人組先做到
回復

原帖由 殺手林沖 於 2006-8-8 07:57 PM 發表

打甲碎賺錢

但係甲碎去獨龍山都有得打啦!點解d人唔去打?
(我諗係獨龍山果d,正方形,灰色)
回復

直接做生意把啦= =""
回復

回復 #9 calvinchan1993 的帖子

有道理...有道理...
回復