樓主: mary94908

[其他] 反對結婚系統

關閉 [複製鏈接]
原帖由 幻幻 於 2006-8-12 08:08 PM 發表
:00:終於告一斷落
:44:尋晚有個識左好久既fd向我求婚,今次我好快就應成左佢lu  ^^  

因為:
佢好好人 好錫我 好體貼 好細心 有時又好搞笑 又成日就住我 好專一 仲好高lv 好有米(in the game)
:12:最緊要係  ...

↑我結左緍ga la   告一斷落 ga la 各位不必再為我操心^^
:46:
回復

我尋晚向我識左好久既fd求婚,得左.
等緊佢on 好開心呀(咁似上邊個個=.=)
回復

原帖由 鋒bstc 於 2006-8-14 10:20 AM 發表
我尋晚向我識左好久既fd求婚,得左.
等緊佢on 好開心呀(咁似上邊個個=.=)

我魯ser ga wo :18:
回復

我係林ser ._."
回復

好采呀!好采 ^o^
回復

超討厭

個一次 我個幫主結婚 請我去飲 因爲有野做 遲了小小去 我見到一人打一下只屎進 我都好想打一下 突然 電話來 我聼完電話後 打了一下屎進......立即被人罵 有人還說 打死XXXXX拉 有個人馬上帶上金龍頭.....................................下面的事就....................................................................
回復

好同情你:32:  我成日比人請去飲ga:07:  不過次次都+左幾m死經:47:

一係睇開D 一係小心D la
:27:
回復

d人都叫我幫手看住佢地同主婚 唔幫fd又唔好wo∼==好煩 但有時我都打打個主婚家:00: 一下 1m幾 好正 最正就係殺人:02:
回復

原帖由 幻幻 於 2006-8-19 04:16 PM 發表
好同情你:32:  我成日比人請去飲ga:07:  不過次次都+左幾m死經:47:

一係睇開D 一係小心D la
:27:

我上次去飲一d死經都冇=0=
回復

原帖由 雪見 於 2006-8-13 03:58 PM 發表

你可唔可以係你既句子中+上停頓符號呢?↑
e.g: 「,」 「.」 「 」
我唔係好明你up咩

我最憎結婚要開紅名:21:
死左都唔知咩事

我幫佢+番^^
教您la,找一個好名的人,無被唱壞過的人,佢您求婚,您5答佢之後,過了好耐,同佢\好了再結婚,就ok。
回復