樓主: mary94908

[其他] 反對結婚系統

關閉 [複製鏈接]

.....................................................................

don't paly la.  /.\
回復

教您la找一個好名的人無被唱壞過的人佢您求婚您5答佢之後過了好耐同佢\好了再結婚就ok
回復

下∼結婚咁味為左粒珠囉∼咁不如唔洗出結婚啦=口=”係條街到放個野出黎比人打粒珠仲好啦==’
 但係雪起就聰明呢∼結婚就係為左騙人∼騙人買黎結緍∼結完得個明分∼咁要黎做默?

回復

我都幾憎結婚,
因為我叫朋友幫我做野,他們就去看人結婚
回復

:00:終於告一斷落
:44:尋晚有個識左好久既fd向我求婚,今次我好快就應成左佢lu  ^^  

因為:
佢好好人 好錫我 好體貼 好細心 有時又好搞笑 又成日就住我 好專一 仲好高lv 好有米(in the game)
:12:最緊要係 同佢結婚會少左好多狂蜂浪蝶(好多人都知我係一個才女:39:)

回復

回復 #16 雲之刺客 的帖子

我都幾憎結婚,
因為唔可以招基の佬
回復

原帖由 鉛筆仔仔 於 2006-8-7 08:18 PM 發表
教您la找一個好名的人無被唱壞過的人佢您求婚您5答佢之後過了好耐同佢\\好了再結婚就ok

你可唔可以係你既句子中+上停頓符號呢?↑
e.g: 「,」 「.」 「 」
我唔係好明你up咩

我最憎結婚要開紅名:21:
死左都唔知咩事
回復

只怪你個樣太索....
回復

原帖由 幻幻 於 2006-8-12 08:08 PM 發表
:00:終於告一斷落
:44:尋晚有個識左好久既fd向我求婚,今次我好快就應成左佢lu  ^^  

因為:
佢好好人 好錫我 好體貼 好細心 有時又好搞笑 又成日就住我 好專一 仲好高lv 好有米(in the game)
:12:最緊要係  ...

↑我結左緍ga la   告一斷落 ga la 各位不必再為我操心^^
:46:
回復

我尋晚向我識左好久既fd求婚,得左.
等緊佢on 好開心呀(咁似上邊個個=.=)
回復