樓主: ★白日夢★

[問題] 好貴...

關閉 [複製鏈接]
你地都好d丫  天哭幾百萬  我地起碼千二萬
金龍千五萬起碼    天箱月盒110m最低   廢英都放幾十萬
英卡500m一張   正英唔駛講過千萬    根本唔係人過既生活=.=
仲有d青龍頭 蝴蝶背都300m起碼
回復

香港屎server:
天箱月盒:45-60m:20:
英卡:170-200m:04:
武鞋:加錯石4xxm:13:
        加對石6xxm:12:
青龍頭:170-190m:03:
金頭:5xx-6xxm:27:
紅,黑頭:7-10m:24:
天哭:4xx-5xxm:33:
林鍊:4xx-500m:32:

可見香港屎server D野幾抵,但有3個人可以身家過億:18::18:

P.S.曹正:5m-10m(全新)
回復

所以話呢∼玩我e個ser{行者武松}最好
∼d野又係太平又唔會太高價
林鍊先510m到炸嗎=_=∼林玉270m∼但係d英卡d價離晒大保=口=”
白勝成400m一隻...有人賣∼但係無人買^^∼
回復

原帖由 kai1996 於 2006-8-9 12:20 PM 發表
所以話呢∼玩我e個ser{行者武松}最好
∼d野又係太平又唔會太高價
林鍊先510m到炸嗎=_=∼林玉270m∼但係d英卡d價離晒大保=口=”
白勝成400m一隻...有人賣∼但係無人買^^∼

白勝400m:05:屎進server100-150m就有la:03:
林玉都係200m-240 之ma:39:
回復

e家d野好多一係難有,一係絕左,唉,玩108個時好好多
回復

但史ser平好多哦!
全部都吾超过100m
回復

原帖由 Zero 於 2006-8-9 10:32 AM 發表
香港屎server:
天箱月盒:45-60m:20:
英卡:170-200m:04:
武鞋:加錯石4xxm:13:
        加對石6xxm:12:
青龍頭:170-190m:03:
金頭:5xx-6xxm:27:
紅,黑頭:7-10m:24:
天哭:4xx-5xxm:33:
林鍊:4xx-500m:32:
...

下,乜你地咁平= =
香港林ser
天箱月盒:100-150m
英卡:500m
武鞋:加錯石1000m
       加對石1500m
青龍頭:800m
金龍頭:2000~2500m
紅龍,黑龍頭:20~30m
天哭:1000~1200m
林鍊:1000m左右
林玉:750m掛
曹正:40m
因為咁,so林沖ser有好多有錢佬,搵錢都好易,有3個人有3億以上,2億以上有2個,1億以上12個=.=

回復

香港武ser:
天箱月盒:60-80m
英卡:270-300m
武鞋:加錯石4xxm
       加對石6xx-7xxm
青龍頭:300m
金龍頭:650m
紅龍,黑龍頭:8-10m
天哭:4xx-5xxm
林鍊:5xx-6xxm<--唔多清楚
林玉:350m
曹正:2x-4xm

我幾個wk前玩月盒天箱只需50m而家升左勁多
英命以前5xm而家升到90m
其實d人整到個價咁高有咩好??
雖然可以賺多d, 但係咁貴d人咪買唔起lor
我記得以前林玉只要200m就有, 當我好辛苦儲夠200m ge時候, 佢又升到300m, 跟本買唔到
但林玉/鍊,武鞋, 天哭呢d野o係個ser入面唔係越黎越多架咩??個價應該跌先o岩架wor, 佢不跌反升=.=
回復

原帖由 →粉← 於 2006-8-21 12:33 AM 發表
香港武ser:
天箱月盒:60-80m
英卡:270-300m
武鞋:加錯石4xxm
       加對石6xx-7xxm
青龍頭:300m
金龍頭:650m
紅龍,黑龍頭:8-10m
天哭:4xx-5xxm
林鍊:5xx-6xxm<--唔多清楚
林玉:350m
曹正:2x-4xm
...

綠龍原140/150m --> 280-300m
回復

武松ser d野升哂價!!!!!!
林玉:350m-400m:05:
龍紋戰盔:270m(+錯石),冇+石300m-350m:31:
金龍頭:600m-700m:33:
爆lv冇死+英甲馬仔:493m-580m:08:
林鏈:500m-600m:19:
回復