查看: 2091|回復: 20

[問題] 好貴...

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
水滸o的人賣野愈黎愈貴,,,林鍊竟然有人賣600m....武鞋都500m...=_="...
到底係乜野因素令到o的人賣野咁癲....
武鞋500m+咩:05:
我新手賣武鞋50m+金姐,:19:
林鍊25m:19:
我想自殺...........:47:
回復

而家多左人買封妖丫嘛   d物價突然升得好勁   連英卡林ser)
都升左好多  好似升左200m
回復

升左300m呀= ="
本身200m+ = ="
回復

林沖ser d野真係貴到嚇死人
月盒天箱,100m都未必買到....
林鍊,頭先見到有人放1000m,真係750m收到都好好彩...
武鞋600m先有,仲要係裝左廢石
2+連d廢英都越黎越貴,好似曹正咁,居然有人放60m
回復

原帖由 yuta 於 2006-8-4 11:31 發表
林沖ser d野真係貴到嚇死人
月盒天箱,100m都未必買到....
林鍊,頭先見到有人放1000m,真係750m收到都好好彩...
武鞋600m先有,仲要係裝左廢石
2+連d廢英都越黎越貴,好似曹正咁,居然有人放60m

我都覺得好貴牙..
原來係只係林沖server先係甘..
不過講真.. 如果唔係賣得甘貴既話..
甘樣就唔會分到邊d係勁人..
邊d係比較遜色一d既人唷..
回復

原帖由 22782470 於 2006-8-3 05:19 PM 發表

我150m賣左對武鞋都極想自殺呀=_=
回復

武鞋在魯ser冇"1200m"都收唔到 = =""
天哭800m以上,英卡250m以上 .....
回復

原帖由 22782470 於 2006-8-3 05:19 PM 發表

水利,得閒同你傾下計做埋fd:12:我仲以為自己係最唔好彩個個:09:原來你仲唔好彩:06:*有d想:00:)
我(你未有咩升價個陣)用4個護心收左個冇死冇加野史進:24:用15m收武大郎,借左個龍紋頭比老公呃左:19:升價個陣仲放120m一個精6蝴蝶背,個陣都好想死......:47:(講下笑)估唔到有你e個知心人同我一樣咁唔好彩:25:大家做個fd啦:32:
回復

回復 #8 ccss 的帖子

下 冇咁貴
魯ser武鞋好似都係400m
天哭500m英卡200m咋喎
回復