樓主: 雲之刺客

[問題] 邊樣最易找錢???

關閉 [複製鏈接]
流左現在興白虎武器﹐做武器的等吃屎羅﹐如果是打寶當然是武器賣npc比較吃香
回復

汁的話,武器最易賺錢
合成的話,防具最賺,因為通常d人都合幾樣防具,因為唔係個個都有特別防具
而防具位又比較多,d人唔要運(飾物四角)都一定要鞋、盾、衫啦,至少……
三樣野夾埋一定可以貴過一件武器,而且d料冇咁貴, 唔係件件都要白屑黑屑果d鋼同埋青銅
回復

我都係覺得武器比較容易找$$$ :05:
回復

回復 #32 cat001 的帖子

:09: 地人要點珠阿﹐沒點珠既裝備邊度會強﹐所以都系飾物.因為飾物系做五件的.
回復

原帖由 主角 於 2007/3/22 10:20 AM 發表
:09: 地人要點珠阿﹐沒點珠既裝備邊度會強﹐所以都系飾物.因為飾物系做五件的.

但係d人通常要1轉尾2轉頭始先會加魂加珠,咁如果我仲係1轉,都入唔倒去2轉的地方考飾物冶煉,即是沒生意做囉....

要能合成到1轉尾2轉頭的飾物才能賺錢,那麼自己都已經有不少身家了,還用靠合成裝備嗎?

:01: 本人是侍中飾物冶煉

沒生意做:12: :12: :12: 他們不需要運氣....通常飾物冶煉的市場是合成頭部,或者會有要合成斗蓬吧,但很少聽見....而其他左上左下右下...沒有市場:12:

回復

回復 #32 cat001 的帖子

係呀~冇3打咩都死~
回復

我看你們等級應該唔會好高﹐通常高級的人都會點到一身字首裝備唔論系邊只位都會點珠﹐就好像我甘拉﹐8件白虎裝備﹐難道我所用的飾物唔洗做的嗎?天掉下來給我的......(因為一件系202金豬帽)
回復

武器最賣錢的啦:05:
回復

武器la!!!!!!~~~~~~~!!!
回復

武器!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
回復