樓主: 雲之刺客

[問題] 邊樣最易找錢???

關閉 [複製鏈接]
防器都幾好嫁,不過武器難打d(係1d級數)
回復

如果你講緊合成, 千祈唔好做飾物, 廢的
個game四角都有出d特殊eq eg.林鍊, 林玉, 蝶背, 天哭
頭飾更加唔洗講, d人用都用金龍, 紅龍, 黑龍o個d, 仲邊有人會搵你合頭飾
就算有人收四角, 都會要d有勁字ge, eg不敗, 無敵, 虛空, 玉帝
你想合就要收粒珠返黎屈, 或者收魂合
不過一定蝕ge

我覺得合防具好, 呢個game攻唔夠冇所謂, 但一定要夠防, 如果唔係好易死
合防具唔止合衫, 仲可以合埋鞋、盾, 唔洗驚冇人幫襯

回復

原帖由 →粉← 於 2006-8-12 09:55 AM 發表
如果你講緊合成, 千祈唔好做飾物, 廢的
個game四角都有出d特殊eq eg.林鍊, 林玉, 蝶背, 天哭
頭飾更加唔洗講, d人用都用金龍, 紅龍, 黑龍o個d, 仲邊有人會搵你合頭飾
就算有人收四角, 都會要d有勁字ge, eg不敗 ...

林沖d野對d高級即人係冇用嫁NA.就好似大概140lv或以上的人,只要把那些飾物加珠魔攻就可勝過林鍊!你呢d只是新手的看法,等你高級了你就明白飾物或其他可穿的裝備也是很重要的!
回復

打蟻1件武1m以上-.-"
回復

武器好∼∼
賣到最多錢∼∼
回復

武器
武器最好呀
需求量最大
回復

武器武器呀.....
回復

武器...........
回復

武器
白芽武器值5000==
回復

投票標題: [問題] 邊樣最易找錢???  (單選)  [參與投票的會員]  

武器
回復