返回列表 發新帖
樓主: 無敵殺人狂

時光之洞穴

第6話大結局

第6話大結局
上話回憶
肥mark,看左本野,仙知道加車,係加時光機,仲知到有咩事名後山果個黑洞係1個...(想知嗎?等一會吧=-=)
肥mark:呀滎,快坐好呀,我地去找呀明同詩雅姐啦
呀滎:下,你知佢地係咩地方呀?
肥mark:係呀,佢地係比d怪物捉左去e個時空的第9層呀
呀滎:下?第9層?咩事?你個腦係未有事呀?
肥mark:你仙有事....

佢地用左4日時間,到左第9層...
呀滎:d到係第9層?似地獄多d=-=我地係未去左第9層地獄呀=-=?
肥mark:你好想去地獄咩?e到係我地果個時代的99999999年前呀明同詩雅姐,都係係e層呀
呀滎:好啦,我地快d沖呀!!!!
肥mark:-0-好似你仙有問題呀,咩刀冇,想沖出去打?我地刀係去第9層的軍火庫仙啦
呀滎:好呀!!!
佢地1,2,3沖左去軍火庫門口
呀滎:下,唔係呀,好易呀,咩怪物刀冇....
肥mark:滎,你沖入去仙,你身手最好,我係後面等你....
呀滎:下?等我?仲咩要等我?
肥mark:冇咩呀!!!心想(一會你便知)
呀滎沖左入去,點知...不用1分鐘..比人捉左
係e個時間,肥mark,用係滎身上的手榴彈,掉左入去(係未好想知滎有冇事?)
(好明顯係冇事)
肥mark:滎出現啦,玩完啦
呀滎:哈哈,我的身手,點會比你個死人手榴彈爆中呀,哈
肥mark:好啦好啦,我地入去啦,入面有好多好勁的武器加
佢地入左拿左2支狙擊槍,4把b-164散彈槍,同2支火箭破,平均分左
呀滎:嘩!好重呀d武器
肥mark:走快d啦,想死咩你
係e個時候,有隻精靈出現,佢同呀滎 肥mark 說:喂喂,你地2個人,係未想去找果1個比人捉左的人呀?
呀滎:係呀,佢地點呀?
精靈:要找係,一定要先打死魔王,但係佢攻擊力好高,不易打的,2位英雄要小心呀
精靈說完就不見了
呀滎:如果詩雅姐係到未好....
肥mark:....心想(仲咩隻精靈話係問我地係未想去找果1個比人捉左的人?仲咩會係1個人呀?)
佢地去到魔王門前,好小心地偷入左去
魔王:來者何人?(好似d古代電視節目=-=)
呀滎:下下下下下下下(佢下左成10秒,咩事呀?)
肥mark:唔係呀,仲咩呀明,會做左魔王呀?
一道黑暗的影子:呀明,佢現在比我提左,哈哈哈,你地係冇可能求到佢,想打死我,只可以打死呀明,哈哈哈
呀滎:我好唔想打呀!!!(下 完啦?)
肥mark:我刀係,但一定要打,唔打會死多好多人的
呀滎:好啦,冇法,開火呀!!!
佢地打左成5個月....仲未打完,最後魔王出必殺,一道光線,打中左肥mark同呀滎...

mother:喂喂,好起身啦,仲唔起身想死呀!!!
最後...只係一場夢...............................................

第6話完
回復

回復

多謝  讚賞
回復

回復

睇到最後......
o 左
回復

好鐘2睇呀............唔好停~~.
回復

冇睇到,覺得唔會好睇
回復

回復