樓主: zex99x

日冕神殿 - 裝備資料收集區

關閉 [複製鏈接]
原帖由 zex99x 於 2007-11-1 00:12 發表
最新增加的資料 :
303 太傅太陽匕首 迴避值+876 法力上限+1752 攻擊力+10295
202 尚書太陽法劍 魔防+1394 攻擊力+4083 魔攻+2390
328 太師太陽拂塵 魔防+4099 攻擊力+10121 魔攻+7174
303 太傅太陽鋼甲 生命上限 ...

閣下有冇將資料登入埋大大個AC度?
回復

回復 71樓 Dragon834 的帖子

果個acc已經唔用啦, 而家直接係度post算啦.
回復

277太保太陽比手 迴+817 mp上限+1630 攻+9560(精5)
202炎陽鋼甲 生命上限+1294防禦力+3385魔防+2340
202尚書太陽之盔 防禦力+551 魔防+880 攻擊力+223(精5)
252太尉太陽之靴 防+1271 命中848(精5)
277太保太陽之靴  防+1529 命中1021(精5)

精左/加左G既就最好唔好POST.因為唔會加之餘曬你時間.
BY Dragon834

評分

參與人數 1威望 +5 收起 理由
Dragon834 + 5 多謝提供資料

查看全部評分

回復

原帖由 鬼仔破壞一族 於 1-11-2007 18:02 發表
277太保太陽比手 迴+817 mp上限+1630 攻+9560(精5)
202炎陽鋼甲 生命上限+1294防禦力+3385魔防+2340
202尚書太陽之盔 防禦力+551 魔防+880 攻擊力+223(精5)
252太尉太陽之靴 防+1271 命中848(精5)
277太保太陽之 ...

多謝資料已補上.

202 尚書炎陽鋼甲 生命上限+1294 防禦力+3385 魔防+2340
回復

原帖由 zex99x 於 2007-11-1 19:48 發表

多謝資料已補上.

202 尚書炎陽鋼甲 生命上限+1294 防禦力+3385 魔防+2340

岩岩想補你就補左
回復

原帖由 Dragon834 於 1-11-2007 19:51 發表

岩岩想補你就補左

係咩, 唔好意思 :15;
回復

原帖由 zex99x 於 2007-11-1 21:19 發表

係咩, 唔好意思 :15;

唔緊要。邊個得閑米邊個整囉
回復

277太保烈陽赤盾 3234防 1109魔防 1109攻

評分

參與人數 1威望 +1 收起 理由
Dragon834 + 1 多謝提供資料

查看全部評分

回復

原帖由 鬼仔破壞一族 於 2007-11-12 19:01 發表
277太保烈陽赤盾 3234防 1109魔防 1109攻

已加入資料,多謝提供
回復

328 太師太陽法劍 0
魔防 +3587 物攻 +10506 魔攻 +6149

378 天子太陽法劍 0
魔防 +4750 物攻 +13911 魔攻 +8143

353 太子太陽佛塵 0
魔防 +4740 物攻 +11703 魔攻 +8296

303 太傅炎陽之盔 5
物防 +1329 魔防 +2052 物攻 +606

328 太師太陽之盔 0