樓主: zex99x

日冕神殿 - 裝備資料收集區

關閉 [複製鏈接]
原帖由 Dragon834 於 27-10-2007 22:28 發表

不過一轉裝D資料。。。

一轉d資料可能要花比較長d ge時間去收集, 因為唔係好受歡迎(比較多人會開2轉同3轉d裝,1轉d裝好多人認為唔值得). 不過若者有足夠多ge資料, 遲d都會加落去.

有關d杉ge資料可能需要好長ge時間去收集, 因為d杉實在太無用 =.= d塔杉ge能力多日裝一倍咁多... 不過d日杉對一轉ge朋友可能會有用

回復

原帖由 zex99x 於 2007-10-28 13:41 發表

一轉d資料可能要花比較長d ge時間去收集, 因為唔係好受歡迎(比較多人會開2轉同3轉d裝,1轉d裝好多人認為唔值得). 不過若者有足夠多ge資料, 遲d都會加落去.

有關d杉ge資料可能需要好長ge時間去收集, 因為d ...

武器資料齊未?
我有兩張圖有關2轉武資料
回復

d日3真係好廢, 求其合1件同lv衫都勁過日3
回復

原帖由 zex99x 於 2007-10-27 10:20 PM 發表
終於成功研究到, d日冕裝ge手鍊,飾物同項鍊ge能力係完全一模一樣
e+ d盾都收集到快完, 好多謝各位ge幫忙, 我真係感激不盡

我1早都問why頸鍊同飾物嘅能力值1樣,而家連手鍊都1樣,
雲起咁懶架
不過都多謝樓主資料, 我地5使睇咁多格:30;
回復

原帖由 Dragon834 於 2007-10-26 09:06 PM 發表

我認為冇!
1轉先入倒點會有0轉呀=_=

有辨法, 出絕招, 搵個0轉嫁左比1轉以上嘅人, 飛入去老公隔離,
打完可能會有0轉箱
回復

原帖由 Dragon834 於 29-10-2007 06:25 發表

武器資料齊未?
我有兩張圖有關2轉武資料

多謝曬, 希望d資料可以快d收集完. 真係多謝黎啊

原帖由 powerpad 於 29-10-2007 11:58 發表
d日3真係好廢, 求其合1件同lv衫都勁過日3

係囉...唔知點解會出個咁樣ge杉

原帖由 powerpad 於 29-10-2007 14:30 發表

我1早都問why頸鍊同飾物嘅能力值1樣,而家連手鍊都1樣,
雲起咁懶架
不過都多謝樓主資料, 我地5使睇咁多格:30;

多得黎地有提起, 唔係ge話, 我都無發現到

最緊要大家睇得開心, 我米寫得開心

原帖由 powerpad 於 29-10-2007 14:34 發表

有辨法, 出絕招, 搵個0轉嫁左比1轉以上嘅人, 飛入去老公隔離,
打完可能會有0轉箱

因該飛唔入去, 因為雲起要賺錢

評分

參與人數 1威望 +2 收起 理由
Dragon834 + 2 多謝善用編輯功能

查看全部評分

回復

原帖由 powerpad 於 2007-10-29 14:34 發表

打完可能會有0轉箱

唔可以飛特殊場架

已補上資料.
已在Tenny的文件中加入鞋一列資料.

回復

277 太保炎陽鋼甲 生命上限+2403防禦力+6284魔防+4343

評分

參與人數 1威望 +2 收起 理由
Dragon834 + 2 多謝提供資料

查看全部評分

回復

原帖由 鬼仔破壞一族 於 2007-10-31 19:48 發表
277 太保炎陽鋼甲 生命上限+2403防禦力+6284魔防+4343

資料已補上
回復

最新增加的資料 :
303 太傅太陽匕首 迴避值+876 法力上限+1752 攻擊力+10295
202 尚書太陽法劍 魔防+1394 攻擊力+4083 魔攻+2390
328 太師太陽拂塵 魔防+4099 攻擊力+10121 魔攻+7174
303 太傅太陽鋼甲 生命上限+2628 防禦力+7009 魔防+4819
353 太子炎陽鋼甲 生命上限+3051 防禦力+10073 魔防+6962
378 天子太陽寶衣 防禦力+11706 魔防+7464
353 太子太陽道袍 防禦力+9777 魔防+7851
328 太師炎陽斗篷 防禦力+1665 魔防+1024 運氣+1665
353 太子太陽斗篷 防禦力+1777 魔防+1185 運氣+1777
353 太子炎陽斗篷 防禦力+1925 魔防+1185 運氣+1925

126 大夫炎陽赤盾 防禦力+630 魔防+223 攻擊力+223
151 侍郎太陽項鍊 防禦力+458 運氣+688
151 侍郎太陽飾物 防禦力+458 運氣+688
151 侍郎太陽手鍊 防禦力+458 運氣+688

網友提供的不實資料被發現,請麻煩管理員在官網移除以下裝備資料 :
202 尚書烈陽法劍 魔防+1829 攻擊力+2838 魔攻+1692
原因在於 --> 202 尚書太陽法劍 魔攻+2390

回復