返回列表 發新帖
樓主: Tenny

台版水滸英雄終止營運說明

原帖由 Dragon834 於 2007-9-3 06:51 PM 發表

台灣水滸就快汁得,
要做好台人黎香港水滸既準備.
預備多D黑梅頭送比佢地

e家香港都算ok(起碼成日見有新手放點數同有d番工既人狂買野),估計都冇咁快汁:41;
回復

原帖由 Tenny 於 2007-9-3 12:19 PM 發表
台版SERVER已經合晒做一個好耐啦.

而家得返一個叫"水滸"既SERVER.

哦, 係咪佢地好多人識複製物品俾台灣代理封acc搞到無晒人玩。定台北真係好多其他好game玩無晒人玩水滸啦
到時睇下台灣班高手會唔會來香港玩水滸2個月內升到3轉啦

回復

沒有玩水滸的心情了....所以也不會去香港玩...順便放虹寶寶AC

有人要嗎 ?  內有英雄x 8x只(包含黃金杜遷,武松,史勁,戴宗) 聖獸珠x6顆,元氣蛋x3xx,古代炮能量塊x1900,英雄水晶球x2,
4葉草x236,不死鳥羽毛x250,練寵壺x2,巧匠之手x10,英雄金鎗x2,還有帝爪,歷練珠,不破,求敗,如來,xxxxx 一大堆.
白虎,朱雀材料全都有.... 白虎武器1整套..... 金豬頭....幾乎是你要的我都有 ! 誰要買的快來.......

會有人要買嗎 ....
回復

台灣的水滸都快倒閉了=-=
你放東西會有人要嗎 ?
回復

回復 13樓 虹寶寶 的帖子

如果係1個月之前可能都值1000元港$
回復

回復 13樓 虹寶寶 的帖子

虹寶寶來香港玩水滸啦,我地唔係好識玩,你地好快追到lv啦
回復

原帖由 虹寶寶 於 2007-9-5 15:06 發表
沒有玩水滸的心情了....所以也不會去香港玩...順便放虹寶寶AC

有人要嗎 ?  內有英雄x 8x只(包含黃金杜遷,武松,史勁,戴宗) 聖獸珠x6顆,元氣蛋x3xx,古代炮能量塊x1900,英雄水晶球x2,
4葉草x236,不死鳥羽毛x2 ...

放心..你去林SER大把人送野比你= =
武SER,物價第2貴,錢反而難賺- -
李同宋SER:吳洗講,D野好平- -
宋SER你全頻講野都冇人理你= =

如果你想單升,宋SER系一個吳錯既選澤
回復

台灣個D玩水滸D人巧可憐 :67;
回復

回復 17樓 Dragon834 的帖子

李同宋SER成日斷線..要布e個心理準備、先巧玩
回復