[原創] = =無名秀才先生請進

:97; thx for your help

P.S. 係開學前我無論如何都要穩機會偷玩=.=升252換all eq
回復

回復 #15 hoyin2121 的帖子

升到252屈比我睇:96; 唔可以用多過一粒珠入落頭帶
阿妹真係慘:97; 無得打機
回復

回復 #19 gap蕭 的帖子

雁門右面傳點→花山
花山中下傳點→赤松林
赤松向下行轉彎行d→黃泥
直行1條路→安樂,,,,路一條到宋家
宋家最右=宋蛇/花

回肥亮:
我想升天監 冇eq 你借俾我升?
就算合多過1粒珠你都唔知啦
回復

回復 #23 hoyin2121 的帖子

:96; 我唔係肥亮:96; 我有d eq ok岩你,不過係哂我女朋友到:100;
唔係下話,唔識去宋家同雀林:100; 上希望國度個網都睇下啦(怪物資料個度有哂入口既座標)
回復

回復 #24 andyyeung0927 的帖子

我都未去到25級,點入赤松=.=,我未入過雀林,梗係唔知啦
回復

咁你要上多d希望個網:100; 怪物資料個度講明哂入每幅地圖既傳點既所在:100;
回復

回復 #24 andyyeung0927 的帖子

或者你女朋友用完借俾我-0-" 想玩下天監@@
回復

回復 #27 hoyin2121 的帖子

佢今日又無on:100; 佢又升得慢:100; 睇怕我3轉左佢都未比到d eq你:100;
阿妹仲有無252eq要:86; 我有好多喎
回復

回復 #28 andyyeung0927 的帖子

:92; 好亞 5該晒^^
回復

我看見了52lv如來頭帶4500m,,,,
回復