查看: 4440|回復: 91

[原創] = =無名秀才先生請進

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
呢位仁兄,我既2個仔就交比你拉= =plz照顧them.

見到 kennykky/三人行一風水/佢地果班人 ,幫我問候下近況&執d2手eq(要錢的=.=入我數)

見到 陸行鳥 問候下近況,有dd掛住2佬

同 炎山200 換個金豬頭

學究諸葛亮 條頭帶我落左3000m訂,仲有4000m,叫霍武幫我變賣家產=.=

下week我會買點,幫我buy左太知個 247如來盾

幫手打理聆聽,邊個反骨,殺!

留意下身邊有無人扮我/毀我名譽/蝦聆風d小朋友

如果有人打朱林,你又得閑既話,幫我去打=.=

其他應該無咩野特別=.=

祝你馬到成功,飛黃騰達

謝謝= =""

P.S. 一切條件只在你    得閑      既情況下,希望5會為你帶來麻煩

蕭楊.他鄉遇故知
遺貼?-  -
回復

學究諸葛亮 條頭帶我落左3000m訂,仲有4000m,叫霍武幫我變賣家產=.=
7千萬  我想叫他去死  這種東西最多也是4000m~5000m
回復

蕭係唔玩定係去香港呢??:98;
回復

回復 #3 hoyin2121 的帖子

:96; 你屈到eq唔代表人地屈到:96; 呢條仲要係頭帶黎既:96;
你試下同我合粒玄武珠無哂過珠既我收多燒羊1千m我就算

回復

其實我屈g暫時未屈錯過= =
回復

好:96; 屈條252玄武頭帶比我睇:96; 一粒過入到我收阿妹1千萬就算:96;
回復

目前係唔係只有武僧系先可以準備咁屈eq
回復

蕭楊番左大陸- -?棄兒好大罪bor
回復

回復 #8 stanley 的帖子

係  盾都唔得 武僧裝唔到盾

回亮b  你俾你隻ac我屈a_a我物攻職
回復