樓主: 光之Q兔子

文人0轉一問

= =

真係sorry呀= =:97;
今次係我唔岩呀.嗚~:97;
回復

我依架60lv啦

打咩怪呀,61lv?63lv?65lv?67?好亂呀>﹏<:88;
同埋呢......55lv以上d裝係唔係一定要打怪先有??:88;
thx:87;
回復

希望都有啦張佑b=/=自己去店到睇,得45lv:107;
回復

邊到呀

邊到呀??我唔知呀:97;
回復

回復 10# 的帖子

搭船好平的 你可以經金x洞北去陽太極再出返黎東京 行番向西就到 搭船只需幾百蚊
我建議你搭船把la
回復

去千林里,找帮 炸 啦。。。。。好升
回復

thx^^

大家thx^^衣家我都64lv啦,係樹台升緊
不過我想問呀,50lv以上既裝冇得買架??
唔該哂大家
回復

原帖由 光之Q兔子 於 2007-8-30 19:14 發表
大家thx^^衣家我都64lv啦,係樹台升緊
不過我想問呀,50lv以上既裝冇得買架??
唔該哂大家

50上裝要靠打同合,冇得買架喇
回復

回復 32# 的帖子

50LV以上d裝一係就打怪,自己合都得
回復

原帖由 光之Q兔子 於 2007-8-28 11:06 PM 發表
打咩怪呀,61lv?63lv?65lv?67?好亂呀>﹏

同你講多一次:
1lv:有爆LV英可去白沙嗚掛英打戰x(23LV),隻英未爆就打黑霉菌
20LV:爆lv英可掛頂怪,唔爆就打銅頂,係文人同隻英係爆就可以打石門啲石子,不過要狂加血,20秒加一次(高防英唔同,我講緊孫新,宋m等等)
35LV:爆LV英都可以掛石子,文人可打小石怪or石頭怪(應該都可以掛,扣2,3血,半小時加一次都得
40LV:咩都好都可以打石子(1LV英唔得)
45LV:文人咩英都好都可以去紫金山打雄牛(要加血),其他就打往石頭怪先(其實小石怪好啲,因為多啲怪,唔會冇怪打)
55lv:正常爆LV英可以掛雄牛,其他就做下高lv地方啲引手同拉經手(其實你識引,唔會給怪一下k啲地方都可以去,不過易死)
60LV:咩人英(1LV英唔得)都可以掛雄牛,文人可嘗試叫英打水昌石子(要加血)
65LV:應該試下打水晶石子,文人去打水晶石頭怪(打到黃字唔好打,紅字先打)
70LV:文人可以去大草樹台打樹打到黃字,其他人可以掛水晶石頭怪
82LV:所有人都應該去白芽掛英打貝精同去c龜引都得
101LV:去c龜最好,做番自己要做啲野(引,加血,車人,加mp,英爆(英3000防就擋到,扣1血))
122LV:去得千里啦!!
最後:一樣野,上面係個人意見,可以唔跟
80LV以下都最好掛英,有人當然一齊升最快。
冇英就打番夠防啲怪,就係咁,我2星期可以升到一個一轉ac
講完
回復