樓主: 光之Q兔子

文人0轉一問

你要唔搭船?得,要行勁耐wor
如果係滄洲的話,行去滄洲道,再行去白沙烏,再行去景陽岡,陽谷縣,
翠平山,獨龍山,石門,金鋼洞,太極岩,跟住就到東京。
不過我想問,你之前點升,去石門都要行勁耐
回復

唔該呀^^

唔該呀^^:09: 我係金剛洞呀^^你講個個太極岩既傳送點係邊?:67:
回復

help

help,大家幫下手啦:97:
回復

太極岩個傳送點,你睇希望都知啦,係最左,第二層就係
回復

原帖由 光之Q兔子 於 2007-8-12 02:20 PM 發表
我文人57lv...點樣up好呢?有龍頭蝶背...幫下我啦~

如果自己技術好,不用在紫金/大草升.

1.白芽灣北(東京答船,冇得行)
引貝怪貝精等,(有兩隻主動怪可引,是
海星妖及貝妖)
2.白芽灣南(白芽灣北一路行,行到尾有船夫,
同佢講野就去倒(唔駛錢同LOAD)
怪:先向下走,走到下面會見倒一條路去左
一條路去右,走進其中一邊(85%有人)
(公頻話:招人去左/右(紅)龜場)就係E度.
3.千里林
去法:東京城南面,好多人擺攤果度
下面有個傳送點,行入去,係大草場
跟住一路向下行,見倒個傳送點,入去,
就係千里林.
場景:
左場:向下行,直至見倒綠色果邊轉左,然後跟住條路
行,D人多數會係條路度或者個伐木場度.
右場,向下行,直至見倒綠色果邊轉右,然後跟條路行
就會見倒,或者要行到最入先有人.
中場,一路向下行,去到草地前一定見倒人.
4.大草場,有人講左唔再講.
5.金剛洞南(2/F)去法:
東京->大草->向下->轉右直行->
過傳送點(陰。太極岩)->跟路行->
過傳送點(金剛洞南1/F)->跟路行->
過傳送點(金剛洞南2/F)
5.1.睇下一入去2/F個位前少少有冇人
5.2冇人就行到最尾
5.3可能會冇人,因為E+D人升白芽,
舊陣時就好多人升E度.

原帖由 5b1031 於 2007-8-12 05:51 PM 發表
你有勁英既話我建議你去紫金山掛

掛英點夠引爆升快呢試問.
回復

==

純情小jj....唔好意思我唔明= =:93;
回復

^^

:95; Dragon834唔該哂呀^^thx~^3^:95;
回復

^^

我衣架58lv= =...去打59lv/61lv/63lv既怪好d??(水鬼/幽靈/兇靈)(爆lv冇轉生孔明)(記住我係文人)
回復

if ur hero def or atk are 1800,if is u can kill at the 85lv place:99; :99; :99;
回復

原帖由 Dragon834 於 07-8-16 06:55 PM 發表

如果自己技術好,不用在紫金/大草升.

1.白芽灣北(東京答船,冇得行)
引貝怪貝精等,(有兩隻主動怪可引,是
海星妖及貝妖)
2.白芽灣南(白芽灣北一路行,行到尾有船夫,
同佢講野就去倒(唔駛錢同LOAD)
怪:先 ...

我同你講,係80LV以下,打啲怪就唔係好多人
所以最好都係掛英:
1lv:有爆LV英可去白沙嗚掛英打戰x(23LV),隻英未爆就打黑霉菌
20LV:爆lv英可掛頂怪,唔爆就打銅頂,係文人同隻英係爆就可以打石門啲石子,不過要狂加血,20秒加一次(高防英唔同,我講緊孫新,宋m等等)
35LV:爆LV英都可以掛石子,文人可打小石怪or石頭怪(應該都可以掛,扣2,3血,半小時加一次都得
40LV:咩都好都可以打石子(1LV英唔得)
45LV:文人咩英都好都可以去紫金山打雄牛(要加血),其他就打往石頭怪先(其實小石怪好啲,因為多啲怪,唔會冇怪打)
55lv:正常爆LV英可以掛雄牛,其他就做下高lv地方啲引手同拉經手(其實你識引,唔會給怪一下k啲地方都可以去,不過易死)
60LV:咩人英(1LV英唔得)都可以掛雄牛,文人可嘗試叫英打水昌石子(要加血)
65LV:應該試下打水晶石子,文人去打水晶石頭怪(打到黃字唔好打,紅字先打)
70LV:文人可以去大草樹台打樹打到黃字,其他人可以掛水晶石頭怪
82LV:所有人都應該去白芽掛英打貝精同去c龜引都得
101LV:去c龜最好,做番自己要做啲野(引,加血,車人,加mp,英爆(英3000防就擋到,扣1血))
122LV:去得千里啦!!
最後:一樣野,上面係個人意見,可以唔跟
80LV以下都最好掛英,有人當然一齊升最快。
冇英就打番夠防啲怪,就係咁,我2星期可以升到一個一轉ac
回復