樓主: cat001

[閒聊] 個合成系統搞到2手市場變成垃圾站

關閉 [複製鏈接]
:106: 的確好正= =不過小心按錯散家族
回復

回復 #10 虹寶寶 的帖子

我唔係架:66:
回復

原來係咁...唔怪得啦.....................
回復

:103: 2手市場為我帶黎每日最少5m既錢
回復

暫時我諗到有幾個方案.

1. 取消劫富卡.

2. 更改合成裝備.

3. 更改論壇幣至寵物幣轉換比例.

4. 取消市場上架費及上架費.

5. 提高創建家族所需經費.

6. 提高物品掉落概率倍數 (1倍, 2倍, 3倍.....)
回復

:99: 唔錯wo~聽落
回復

回復 #15 Tenny 的帖子

:91: 甘你幾時改啊???
:94: 如果方案唔錯我地更洗係支持拉....
回復

原帖由 Tenny 於 2007-8-12 01:09 AM 發表
暫時我諗到有幾個方案.

1. 取消劫富卡.

2. 更改合成裝備.

3. 更改論壇幣至寵物幣轉換比例.

4. 取消市場上架費及上架費.

5. 提高創建家族所需經費.

6. 提高物品掉落概率倍數 (1倍, 2倍, 3倍.....)

1. 取消劫富卡, ok

2. 更改合成裝備,唔ok .... 至少對已經合佐裝備,同收佐好多材料ge人唔公平.仲要1d好似我呢種人,日打夜打點打都打唔到好裝ge人,有佐
     一個擁有好裝備ge機會.(玩到差唔多9轉,唯一打過最好ge,係得王墬咋:97: )

3. 更改論壇幣至寵物幣轉換比例.ok 可以再提高少少,但都唔要太多,以免d人亂灌水

4. 取消市場上架費及上架費.無意見

5. 提高創建家族所需經費.個人無乜意見.因為我好念舊,唔會自己去創家族ge:90:

6. 提高物品掉落概率倍數 (1倍, 2倍, 3倍.....) 老實講.... 係米已經改低佐阿... 真係越來越難打....我需然打唔到勁裝(王,英,聖,天使,財
     富), 不過都唔似依家幾乎都打唔到好裝... 今日打佐1日,淨係得一條藍鑽項鍊,以前一日最少都有3-5件(狂暴,古森林,耐力,力量..etc)
    依家變難打佐,d物價亦節節高升..........
回復

:106: 我全部都同意~
回復

回復 #15 Tenny 的帖子

取消劫富卡呢個唔錯....
咁我地身上個d卡點算:83:
回復