樓主: Dragon834

現時文人技術

原帖由 ms268el8 於 2007-8-17 06:00 AM 發表
我絕對唔同意你既講法-.-
因為係我文人個陣,就算係有人掛機我岩岩行過都會幫隻英加下血
係車個時要人叫第一聲,之後我就即刻車∼我個車回左技我可以再用得我再幫佢車
兩個一齊車都得∼係我加英�人血∼我 ...

請問你有冇睇倒
   部份                    新進    文人   E幾個字?
姐系吳一定所有       新玩既  文人 都系 技術差~:93;
回復

回復 #15 godfrey147 的帖子

我都話係二轉
回復

= =

:103; 世代變化啦﹐連生級都有short cut le
回復

都唔知你講咩.................................
回復

原帖由 cs3180 於 2007-8-25 11:52 AM 發表
:103; 世代變化啦﹐連生級都有short cut le

同意你講法﹐因為現在升級唔同左﹐搞到D補手全部無同質左,有D又系半路轉職﹐當然唔太熟悉補手個玩法,不過現在都沒人要兵車羅﹐加的唔多(2轉以上)加防有統率﹐祝福﹐守護全部都好過兵車,因為加全組
回復

打雀個時先慘
team兩個文
第二個文成日刀cut= =
要1個文搞掂晒---
冰怪
加行軍,獻計
車兩個爆手(5夠頂)&1個頂爆手(明王)
大補,妙手
仲要時不時復人
又怕顧此失彼
少D技術刀唔掂
回復

其實好難講,我覺得文系最難玩.
因為要有技術之餘,仲要間吳中比人鬧.
冇D毅力都玩吳倒落去
回復

我唔洗講我都會幫人+hp同車佢
不個我做憤+hp同引手,2個一起做好苦呀
回復

回復 15# 的帖子

有幫爆都死

雁龜有d擋都扣成百幾的,所以要長車+長閃,如果係藥c就回人,秀就狂冰,所以好難分到邊個職勁:11;
回復

原帖由 極神 於 2007-9-2 00:13 發表
有幫爆都死

雁龜有d擋都扣成百幾的,所以要長車+長閃,如果係藥c就回人,秀就狂冰,所以好難分到邊個職勁:11;

MP都要幫爆下地龍...
不過英爆黎講,蓋仔爆X直左架話,D文相對會舒服D
回復