查看: 5161|回復: 76

現時文人技術

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
玩開文人的人,
大家有否覺得現在的新進
文人技術差了點呢?

以往文人:
1.對爆手兵車
2.引爆手一回組大本營回血/急救
3.連技連得好(一用完兵車便補血了)

現時文人:
1.引手回來後要說:HPHP
(文會在5-10秒後+)
2.引/爆說車我:
(文說:咩係車?) *真有此事!是一個在白芽做文的95LV!!*
引/爆:兵車行 文:哦(5-10秒後做野....)
3.不會自動工作,要人叫

大家有同感嗎?
我覺得都唔係丫...
都好多文人都做得好好架... 例如我, 引手未返就出去回血
同埋文人可以響入team之後問定邊個要長車架嘛~~

兵車行回技都ok耐架...
佢地係咁叫車, 係佢地唔知文人d技回幾耐者~~
回復

原帖由 Longman 於 2007-8-8 12:15 PM 發表
我覺得都唔係丫...
都好多文人都做得好好架... 例如我, 引手未返就出去回血
同埋文人可以響入team之後問定邊個要長車架嘛~~

兵車行回技都ok耐架...
佢地係咁叫車, 係佢地唔知文人d技回幾耐者~~

哥哥仔,我都係文.
我E排玩個道士就見倒咁.
冇錯,有唔少文做得唔錯.
例如係你,我覺得你係一個好文.
文既用途係幫人+HP/兵車.
雖然有陣時文都會做引(全體文)
不過我相信,
就算係一個點樣既文,
都可以好似做倒你咁好.

我個人做文既話,
會先睇一次D爆手邊個爆得勁,
就先車邊個.然後我回完技個人仲有車,
我就車第2重要果個.爆既我都會+閃躲,
因為可以減少失血.
補血方面,(補人計),
我會開左個小隊個框.
要補邊個按果個人個名兩下,
就治療.

另外,我覺得文要張D
F1F2D制記得好孰,
咁先會有工作效率
回復

我成日發呆-v-
呆多兩呆
慢慢黎
我通常一入team
就問人紀lv紀血紀防
所以先可以發下呆:94:
回復

原帖由 幻幻 於 2007-8-8 04:36 PM 發表
我成日發呆-v-
呆多兩呆
慢慢黎
我通常一入team
就問人紀lv紀血紀防
所以先可以發下呆:94:

:103:又一不專業文人~_~:97:
回復

因為2轉怪既物攻極高,所以2轉文對死人死英已是司空見慣,當年的悔疚感和罪惡感逐漸淡化,繼而變得麻木.所以.....無論幾專業既文,2轉之後都會........係一片從未轉已經有既罵聲中迷失....

最後得出結論:你死你事,關我隱士!

講完,謝謝觀賞.
回復

文人在初期是平平無期。。。但后期就比較文人啦。。。。。+防+攻。。。。幾好...:106:
回復

原帖由 聽•雨•軒boss 於 2007-8-14 10:40 AM 發表
因為2轉怪既物攻極高,所以2轉文對死人死英已是司空見慣,當年的悔疚感和罪惡感逐漸淡化,繼而變得麻木.所以.....無論幾專業既文,2轉之後都會........係一片從未轉已經有既罵聲中迷失....

最後得出結論:你死你事 ...

哇..你咁都得?:104:
回復

:102: 2轉要用補血手阿.........文人唔係專做引手咩
回復

原帖由 聽•雨•軒boss 於 07-8-14 10:40 AM 發表

最後得出結論:你死你事 ...

我都覺啲文人二轉冇咩用,啲怪一下k人,+都+唔到,所以我二轉都會轉天監玩下
回復