返回列表 發新帖
樓主: kawing

技能點!!!

留番爆炎技
你升max左招爆炎好唔+la
咁樣你味可以留番好多技能點比一轉囉
回復

咁一轉d技要幾多技能點先?彄ヮ鴠?部...?
回復

原帖由 kawing 於 2006-7-28 07:15 PM 發表
咁一轉d技要幾多技能點先?彄ヮ鴠?部...?

一轉所有技都係兩點一級=.=
回復

原帖由 ~Billy仔~ 於 2006-7-26 06:23 PM 發表
我而家65LV,火靈升爆左而家爆炎5LV冥想5LV防身2LV
我洗唔洗全部升哂佢,雷擊咒又要升到幾多LV我仲未學寒冰咒呀(7-7)
我又要點升屬性點數,我而家有7點屬性點

我而家31LV 火靈5LV 爆炎1LVlearn 緊雷 and 寒

希望你clever D 睇下技能入邊個技能樹   靈5lv-->火5lv-->地7lv-->爆炎
                                                                              -->冰5lv-->雷7lv-->寒冰

:47:最好learn左火,唔好up爆炎,再learn冰,到左寒冰既時候,升到爆炎max,再升寒冰max

咁就Perpect
回復

max爆炎,之後max防身開始留
回復