查看: 1789|回復: 14

技能點!!!

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我想問下 d 冇用到的技能點會唔會帶到轉職之後?
可以的話..好唔好留起一部份?
可以,
當然要留(一向都要)
通常70-80修為之後就留
回復

我早係60既時候就留左lu~
不過ma..導致我既銘想只係1lv 防身完全冇學過- -
易就易死d嫁啦係= =.....
盡量買d+防既eq lor
唔洗好貴既有d,買d 咩固牢a長城果d 再精4佢,都用得下既~
回復

多謝你地的意見.....
回復

可以
一定要留!!!
因為你5留ge話,1轉會好廢,5會有人組你
回復

唔留點都唔會無人組放心..
你可以做引手的= =
回復

原帖由 kawing 於 2006-7-20 06:53 PM 發表
多謝你地的意見.....

唔洗多謝...
我地好鍾意幫人家^^
回復

要幾多LV開始留?

我而家65LV,火靈升爆左而家爆炎5LV冥想5LV防身2LV
我洗唔洗全部升哂佢,雷擊咒又要升到幾多LV我仲未學寒冰咒呀(7-7)
我又要點升屬性點數,我而家有7點屬性點
回復

原帖由 ~Billy仔~ 於 2006-7-26 06:23 PM 發表
我而家65LV,火靈升爆左而家爆炎5LV冥想5LV防身2LV
我洗唔洗全部升哂佢,雷擊咒又要升到幾多LV我仲未學寒冰咒呀(7-7)

建議你之後max爆炎,之後max防身,有剩就max冥想,用晒d點佢
一轉之後就用回技or轉職卡la....
因為火靈真係冇乜用,一轉後絕對會後悔
回復

原帖由 ~Billy仔~ 於 2006-7-26 06:23 PM 發表

而且個人覺得冥想都係升左之後會加多d mp姐,你用eq幫手都可以,所以5 lv都差唔多啦.不過防身就要爆,唔係既話就被怪打得好痛.
屬性方面 3智2體 / 4智1體 就ok
回復