樓主: 醜小涼

[其他] 關post

關閉 [複製鏈接]
呢個活動都係剛剛開始, 大家都會有好多不明白的地方, 所以請各位多多包涵.

另外, 由於寵物中心呢個插件功能有限, 有好多野都未必可以好似水滸咁, 乜都有得SET.

雖然我已經係買左最新既版本, 但功能真係好少.

希望大家唔好因為呢件事而導致有罵戰啦.
回復

原帖由 醜小涼 於 2007/8/4 08:20 PM 發表

1.d裝你打怪升lv時都會打到 另外無人叫你一定要5轉用 可以6轉 7轉 8轉用都得
2.技術上問題 所以係唔可以自己合成
同埋點解開e個系統 係因為之前唔知邊個開左個post話d裝好廢 我先搞嫁-,-
3.唔好玩你可以唔 ...

咪玩啦

上到5轉以上轉生要幾錢你唔係唔知掛
我覺得你誤會左我意思囉
我意思係,用錢收得黎,就唔洗轉生架啦,仲有,
我地個個打裝都唔似你咁1日24小時狂出帖咁癲架..
得閒打下架咋...邊有可能儲倒咁多呀,有5件都柯呢吉帝啦
我而家一件咩王者、咩唔知咩eq都從來未打過呀
仲要打咁多裝先「合」倒,唔係下話..........
回復

原帖由 虹寶寶 於 2007/8/4 08:50 PM 發表

點解唔覺有改ge...都係咁多 = =

重有一點係.. 如果咁多野要係打怪過程得到,咁我地d倉庫邊有咁多位放阿:104:

譬如話mp水,hp水,如果淨係可以放得999,一般來講都無用....但係依家可以換裝備!!!
打到實 ...

咪係囉,而家搞到我打倒cheap裝都唔想賣....................
搞到賺錢賺慢哂
本身已經唔多錢架啦
回復

回復 #21 Tenny 的帖子

tenny唔好誤會.. 我想我d淨係將一d想法,意見同功能唔夠齊ge地方講出來,絕對無任合針對,罵戰.

回復

原帖由 cat001 於 2007-8-4 09:29 PM 發表

咪玩啦

上到5轉以上轉生要幾錢你唔係唔知掛
我覺得你誤會左我意思囉
我意思係,用錢收得黎,就唔洗轉生架啦,仲有,
我地個個打裝都唔似你咁1日24小時狂出帖咁癲架..
得閒打下架咋...邊有可能儲倒咁多 ...

講真...我打到5轉,轉生既錢都唔成問題
不過有d料都冇得買:97: 太難攪了
回復

自己睇番d裝備 天使對惡魔

武器
惡魔之劍武器使用後能增加體質500點 敏捷100點
攻擊力:+5200
等級要求: 5轉/1級 最高 99 轉

天使權杖
武器MP+5000,傳說中的法師的利器,往往是可遇而不可求的
攻擊力:+5500
需要寵物轉生:3 轉
需要寵物等級:350 級

飾物
惡魔之墜飾物裝備後增加敏捷150點 耐力100點 體質500點
攻擊力:+4100
天使戒指
首飾體質+500
攻擊力:+4000
需要寵物轉生:4 轉
需要寵物等級:400 級

頭盔
惡魔頭盔頭盔看起來亳不起眼但裝備後卻增加MP/HP1000 力量200點
防禦力:+5000

天使頭盔
頭盔智慧+500,法師學了催眠術才能裝備
防禦力:+4000

需要寵物等級:100 級

盔甲
惡魔盔甲盔甲使用後刀槍不入增加50敏捷點50體質點50智慧點
防禦力:+7000

天使法袍
盔甲HP最大值+8000
防禦力:+6000
需要寵物等級:400 級

惡魔護腿靴子惡魔專用裝備使用後增加100敏捷點100耐力點100力量點
防禦力:+5000
等級要求: 0轉/0級 最高 99 轉

天使之靴
靴子耐力+500,法師學了任意一個召喚技能才能裝備
防禦力:+4000
需要寵物等級:300 級
回復

原帖由 calvinchan1993 於 2007/8/4 09:39 PM 發表

=_= 6轉上7轉最平要21000 的獸人族,但係好廢,做自然靈獸族要成126000 ........我狂賣忠誠石先至可以賺倒夠錢轉生..
而d裝呢.........

睇下啦,呢度就係我的身家:
黑帝斯巨劍 1
攻擊力:+377
職業要求: 任意 性別要求: 任意
等級要求: 0轉/140級 最高 99 轉
雷坎特之劍 2
攻擊力:+120
等級要求: 0轉/70級 最高 99 轉

暗雲巨劍 6
攻擊力:+88
等級要求: 0轉/50級 最高 99 轉

玉具劍 1
攻擊力:+250
等級要求: 0轉/120級 最高 99 轉
赤血之劍 4
攻擊力:+40
昆吾劍 1
攻擊力:+593
等級要求: 0轉/200級 最高 99 轉
越五劍 3
攻擊力:+512
等級要求: 0轉/180級 最高 99 轉
戰神劍 2
攻擊力:+34
太康劍 2
攻擊力:+413
等級要求: 0轉/160級 最高 99 轉

我覺得而家d裝會比以前更加難打, 因為多左唔同的物品掉出黎,例如多左攻卷防卷,即係變相掉落機率仲低左,咁更加難儲啦
回復

原帖由 calvinchan1993 於 2007/8/4 09:39 PM 發表

=_= 6轉上7轉最平要21000 的獸人族,但係好廢,做自然靈獸族要成126000 ........我狂賣忠誠石先至可以賺倒夠錢轉生..
而d裝呢.........

睇下啦,呢度就係我的身家:
黑帝斯巨劍 1
攻擊力:+377
等級要求: 0轉/140級 最高 99 轉
雷坎特之劍 2
攻擊力:+120
等級要求: 0轉/70級 最高 99 轉
暗雲巨劍 6
攻擊力:+88
等級要求: 0轉/50級 最高 99 轉
玉具劍 1
攻擊力:+250
等級要求: 0轉/120級 最高 99 轉
赤血之劍 4
攻擊力:+40
昆吾劍 1
攻擊力:+593
等級要求: 0轉/200級 最高 99 轉
越五劍 3
攻擊力:+512
等級要求: 0轉/180級 最高 99 轉
戰神劍 2
攻擊力:+34
太康劍 2
攻擊力:+413
等級要求: 0轉/160級 最高 99 轉

我覺得而家d裝會比以前更加難打, 因為多左唔同的物品掉出黎,例如多左攻卷防卷,即係變相掉落機率仲低左,咁更加難儲啦

回復

連post左wor:98: 姐姐:103:
回復

原帖由 極神 於 2007/8/4 10:07 PM 發表
連post左wor:98: 姐姐:103:

=_=汁唔倒d codes
回復