樓主: 醜小涼

[其他] 關post

關閉 [複製鏈接]
講真,得個頭同鞋有可能合到
回復

咁煩架,要向版主申請合成..搵笨
回復

正常黎講系換
唔系合
回復

d材料可以去二手市場到買到:104:
回復

原帖由 ms268el8 於 2007-8-4 07:09 PM 發表
d材料可以去二手市場到買到:104:

係買的到無錯... 不過數量實在太多 :91:
回復

原帖由 虹寶寶 於 2007/8/4 07:48 PM 發表

d裝要5轉先用倒,但係當你5轉而又去二手市場收料,咁咪唔夠錢轉生?...擺明搵笨啦........
=_= 而且所謂合成, 即係交易.............唉..唔好玩
回復

原帖由 虹寶寶 於 2007-8-4 07:48 PM 發表

數量已更改
回復

原帖由 cat001 於 2007-8-4 08:00 PM 發表

d裝要5轉先用倒,但係當你5轉而又去二手市場收料,咁咪唔夠錢轉生?...擺明搵笨啦........
=_= 而且所謂合成, 即係交易.............唉..唔好玩

1.d裝你打怪升lv時都會打到 另外無人叫你一定要5轉用 可以6轉 7轉 8轉用都得
2.技術上問題 所以係唔可以自己合成
同埋點解開e個系統 係因為之前唔知邊個開左個post話d裝好廢 我先搞嫁-,-
3.唔好玩你可以唔玩 無人迫你
回復

原帖由 醜小涼 於 2007-8-4 08:15 PM 發表

數量已更改

點解唔覺有改ge...都係咁多 = =

重有一點係.. 如果咁多野要係打怪過程得到,咁我地d倉庫邊有咁多位放阿:104:

譬如話mp水,hp水,如果淨係可以放得999,一般來講都無用....但係依家可以換裝備!!!
打到實擺倉庫阿,需然依家淨係要hp水500只,但係鬼知聽日你又放xxx + xxx +mp水800只可以換xx裝...
把赤血之劍就係最好例子....之前賣商店1200..我地賣npc$600... 打到無用就賣佐... 依家要200只,商店重即時起價到$3000.....
回復

原帖由 醜小涼 於 2007-8-4 08:20 PM 發表

1.d裝你打怪升lv時都會打到 另外無人叫你一定要5轉用 可以6轉 7轉 8轉用都得
2.技術上問題 所以係唔可以自己合成
同埋點解開e個系統 係因為之前唔知邊個開左個post話d裝好廢 我先搞嫁-,-
3.唔好玩你可以唔 ...

幾時可以將d裝備升級啊,而家好鬼難升=︿=
回復