劍之靈 發表於 2007-11-29 20:59:10

回復 930樓 jordan 的帖子

其後佢知道左shuihuya係人妖之後,
忍唔住愛上左佢...
大家見到佢地咁恩愛,
咁好高興咁幫佢地慶祝,
冇幾耐仲話要搞婚禮tim∼

極神 發表於 2007-11-29 21:54:45

回復 931樓 劍之靈 的帖子

終於結婚了,jordan好開心啊

劍之靈 發表於 2007-11-29 22:21:24

結婚當日,
shuihuya上身著住婚紗,
而下身就著住西褲...

個個見到都忍唔住爆出一句:
嘩!潮爆@___@”

極神 發表於 2007-11-29 22:34:14

回復 933樓 劍之靈 的帖子

洞完房了@@shuihuya同jordan過左1個好開心的晚上

SANJI 發表於 2007-11-30 17:41:35

你地講到我禁,我無話可說=.=

劍之靈 發表於 2007-11-30 20:28:57

嘩!jordan興奮到無話可說牙∼
shuihuya見狀就口水都流埋出黎∼
一撲就撲低左jordan...
睇黎佢地又要開心一晚la...

春宵一刻值千金牙∼
我都係唔阻住你地la@___@
請慢用...

SANJI 發表於 2007-11-30 21:15:40

本來個結局幾好,but jordan琴日發左個夢,點知劍之靈係現實shuihuya結左婚,a個夢就俾劍之靈打碎左:61; (我作得幾好@@)

極神 發表於 2007-11-30 22:38:50

回復 937樓 jordan 的帖子

好就好,不過jordan日思夜想,愛上了shuihuya,終於•••朋友妻(男?!)不要偷,但jordan忍不住同shuihuya私奔了

SANJI 發表於 2007-11-30 22:48:42

因為極神有句金句就係"朋友妻,咪走雞"所以shuihuya俾他搶去~

極神 發表於 2007-11-30 23:02:39

回復 939樓 jordan 的帖子

但原來極神係由jordan扮的,所以shuihuya就同jordan一起了
頁: 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 [94] 95 96 97 98 99 100 101 102 103
查看完整版本: 故事接龍區(3)