shuihuya 發表於 2007-12-5 19:34:40

久未露面的shuihuya再次出現,拒因生意成共,成為全世界首富!
有一日,拒行緊街,見到有個黑e執緊蠟殺(rubbish),,發現就係極神!!!
拒好感動!就同極神一齊執(點解唔求其比億梁兩億拒呢= =?)

Dragon834 發表於 2007-12-5 19:43:45

原帖由 shuihuya 於 2007-12-5 19:34 發表 https://bbs.tennyy.com/images/common/back.gif
久未露面的shuihuya再次出現,拒因生意成共,成為全世界首富!
有一日,拒行緊街,見到有個黑e執緊蠟殺(rubbish),,發現就係極神!!!
拒好感動!就同極神一齊執(點解唔求其比億梁兩億拒呢= =?)
_________________________ ...

比警察發現,捉左去差管

極神 發表於 2007-12-5 20:45:42

回復 972樓 Dragon834 的帖子

最後極神無罪釋放,shuihuya就做左九龍皇帝個老婆,九屎皇后:85;

開玩笑,不要介意

劍之靈 發表於 2007-12-6 19:32:40

我好介意牙= =
我都冇扮jordan,
佢咁醜樣我又點會扮佢wo? �﹏�

SANJI 發表於 2007-12-7 23:21:09

你又知我樣衰=,=   
俾你見下我真人,你一定信我冇吹水=.=
你聖誕節得吳得閒你可以出尼同我玩陣,放心,我吳係果D傻仔=.=
我高大威猛(差吳多有1米7幾),英俊瀟灑,才貌不凡,天知沖敏,一代英雄,簡直係可以係一個不折不扣,十分完美O既好人@@

shuihuya 發表於 2007-12-9 21:39:58

就係jordan回完e段野之後,,因過度漚心,加上男人既妒嫉心,劍靈將拒殺左,,
劍靈當時講左一斷話:點解我老豆唔係李家成!?點解我老母唔係迪波拉!?點解我今靚仔會甩頭髮!?跟住就比jordan果D所謂"追求者"(10個入便九個肥婆,一個人妖)鬧到狗血淋頭,,
最後!!!,,比jordan既正室!極神殺左.....

開玩笑,不要介意:56;

極神 發表於 2007-12-9 22:40:02

回復 976樓 shuihuya 的帖子

jordan貼你幅相出來啦:85;

最後jordan冇死,但就變左矮東瓜(差吳多1米都冇),才貌非凡(衰到唔知係唔係人),IQ副數,一代狗雄,簡直係可以係一個不折不扣,十分•••形容唔到O既唔知咩生物@@

開玩笑,不要介意:47;

武王 發表於 2007-12-11 20:47:28

回復 977樓 極神 的帖子

連他自己的正室都認不到他是邊個....

開玩笑,不要介意:32; :32;

Dragon834 發表於 2007-12-20 19:04:21

原帖由 武王 於 2007-12-11 20:47 發表 https://bbs.tennyy.com/images/common/back.gif
連他自己的正室都認不到他是邊個....

開玩笑,不要介意:32; :32;

然後比人踩死左

marco24432080 發表於 2007-12-22 00:07:02

左住地球轉:42; :42; :42; :42;
頁: 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 [98] 99 100 101 102 103 104 105 106 107
查看完整版本: 故事接龍區(3)