樓主: 雲之刺客

[原創] 故事接龍區(3)

關閉 [複製鏈接]

回復 930樓 jordan 的帖子

其後佢知道左shuihuya係人妖之後,
忍唔住愛上左佢...
大家見到佢地咁恩愛,
咁好高興咁幫佢地慶祝,
冇幾耐仲話要搞婚禮tim∼
回復

回復 931樓 劍之靈 的帖子

終於結婚了,jordan好開心啊
回復

結婚當日,
shuihuya上身著住婚紗,
而下身就著住西褲...

個個見到都忍唔住爆出一句:
嘩!潮爆@___@”
回復

回復 933樓 劍之靈 的帖子

洞完房了@@shuihuya同jordan過左1個好開心的晚上
回復

你地講到我禁,我無話可說=.=
回復

嘩!jordan興奮到無話可說牙∼
shuihuya見狀就口水都流埋出黎∼
一撲就撲低左jordan...
睇黎佢地又要開心一晚la...

春宵一刻值千金牙∼
我都係唔阻住你地la@___@
請慢用...
回復

本來個結局幾好,but jordan琴日發左個夢,點知劍之靈係現實shuihuya結左婚,a個夢就俾劍之靈打碎左 (我作得幾好@@)
回復

回復 937樓 jordan 的帖子

好就好,不過jordan日思夜想,愛上了shuihuya,終於•••朋友妻(男?!)不要偷,但jordan忍不住同shuihuya私奔了
回復

因為極神有句金句就係"朋友妻,咪走雞"所以shuihuya俾他搶去~
回復

回復 939樓 jordan 的帖子

但原來極神係由jordan扮的,所以shuihuya就同jordan一起了
回復