返回列表 發新帖
樓主: Tenny

特別通告

甘版規講明就唔好拉...
國有國法,家有家規
就好識你地係共產政府,但係我地馬來廣共產係犯法架...
回復

一句講到尾 我唔希望 希望國度汁笠 係咁多
回復

武神有d人係其他論壇到講你個論壇出黎可能只係想叫多d人黎(可能)佢地都係唔想個綱關,so請你收回成名
回復

原帖由 Tenny 於 2006-9-4 11:21 AM 發表
近日發現很多會員都在其他論壇公開或宣傳本人的論壇, 要知道這樣的事情實在太令我為難.

我們和其他論壇並沒有合作的關係, 他們是不會容許有人發佈一些抵觸版規的文章.

本人亦十分不願有人刻意宣傳本人的 ...

我好支持你禁人acc
因為d人真係為難你
不過你開得個論壇
冇可能入唔到
你禁左人地acc
只多只係表示你強烈反對人地咁做
人地都有可能知錯同埋好意你個論壇
所以人地開個新acc 你都唔洗太介意
回復

原帖由 Tenny 於 2006/9/26 06:19 PM 發表
你係game入面同你朋友講就冇問題.

你去得人地個論壇就會遵守人地既規矩, 人地已經係版規講明不可宣傳論壇而還要繼續做, 你話對不對?

如果其他論壇好似本論壇咁有一個"好站分享"的話就ok, 我都唔 ...

先指聲明,我淨係O係 gAME 入面介紹下咁咋,我乜都冇做過……
大大雖然我未同你見過面 (o係 gAME 度) ,不過我真係好配服同好尊敬你,你搞呢度有聲有色,個網真係好實用︳千奇唔好執呀,唔捨得:24: :24:
回復

好想支持

仲有,只可惜我低分係新仔,我都好想投票支持下,我呢D新仔咁少分,唔夠權投票,你咁搞好難有 1000個人支持喎
回復