查看: 5023|回復: 15

特別通告

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
近日發現很多會員都在其他論壇公開或宣傳本人的論壇, 要知道這樣的事情實在太令我為難.

我們和其他論壇並沒有合作的關係, 他們是不會容許有人發佈一些抵觸版規的文章.

本人亦十分不願有人刻意宣傳本人的網站或論壇, 如果是有心去玩水滸歷險的話, 一上YAHOO便可得知.

所以如給本人發覺有人犯規, 本人一定會嚴懲, 一視同仁.

另外, 有關一些會員被本人禁言, 而又去申請另一個 ACC.

我想知道你們究竟知不知道本人為何要禁言? 禁言的目的?

我是想你們有一個反省的機會, 並不是一個 BLOCK 了又去申請另一個.

在這裡的不指名道姓, 我希望該位會員能夠反省.

如有人再是這樣, 我一定不會留手, 我會 BLOCK IP, 如果在另外地方再開, 我會見一個 BLOCK  一個.

希望各位好自為之.

回復 #1 Tenny 的帖子

武神你就唔好關站啦, 你知唔知呢個版d人唱到人地版主幾慘呀, 學人地版主講, 你9月1日已經決定關站, 佢9月2日先話呢度d會員上去宣傳, 呢度d人上去罵人, 話人地令呢度執笠又要人道歉又要咁樣又要咁樣, 唉, 我係佢個版咁耐知道呢個版主真係一個好版主, 你地睇唔順我講既我都要講, 唔該大家保持返d EQ[Emotional Intelligence(情緒智商)], 分辨下是非, 想知武神做咩關站就問返武神唔好咩都賴人
武神其實我覺得你好好, 呢個站又實用又有心機, 不過你請左某D版主年紀太細, 對網站管理甚至自己D情緒都唔知點處理, 其實你係GAME邀請多D玩家做版主就可以幫輕下你啦
回復

原帖由 Tenny 於 2006-9-4 11:21 AM 發表
近日發現很多會員都在其他論壇公開或宣傳本人的論壇, 要知道這樣的事情實在太令我為難.

我們和其他論壇並沒有合作的關係, 他們是不會容許有人發佈一些抵觸版規的文章.

本人亦十分不願有人刻意宣傳本人的網 ...

BLOCK IP:24:
TENNY好狠心呀:09:
回復

:10: :11: :12: :13: :05: :06: :07: :08: :09: :03: :04: :funk: :loveliness: :00: :01:

評分

參與人數 1威望 -4 收起 理由
Tenny -4 請勿惡意灌水

查看全部評分

回復

:09: :05: :07: :10: :11: :13: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :11: :06: :07: :03: :loveliness: :funk: :02: :02: :funk: :loveliness: :03: :07: :11: :10: :11: :10: :06: :09: :04: :08: :04: :04: :04: :04: :04: :00: :03: :funk: :loveliness: :00: :01: :05: :07: :03: :10: :11: :12: :13: :09: :08: :funk: :00: :loveliness:
回復

tenny.就算你block我ip我都唔會俾呢個網執
回復

我雖然無做過 不過我都唔想呢個網OFF :06: 永遠支持呢個網呀:loveliness:
回復

:19: :19: :19: :10: 我真係好感動呀﹗:09: :09: :09:
回復

話雖如此,但係公開或宣傳論壇唔係壞事.當初我都係享論壇知道希望架...
唔需要可以去宣傳,但係我覺得如果人家問到有關水壺既問題,我地叫佢黎希望自己睇,甘就BLOCK IP好似有D廣唔同臥
回復

回復第 9 帖由 Blue_Moon0829 所發的帖子

你係game入面同你朋友講就冇問題.

你去得人地個論壇就會遵守人地既規矩, 人地已經係版規講明不可宣傳論壇而還要繼續做, 你話對不對?

如果其他論壇好似本論壇咁有一個"好站分享"的話就ok, 我都唔介意其他人post一些論壇出黎, 而我亦都冇刪除過.

講真, 而家關於水滸歷險既論壇有幾多個? 來來去去都係果幾個, 要知有幾難, 何必咁刻意呢!
回復