樓主: Tenny

關站通知 (暫時關閉)

關閉 [複製鏈接]
我都正左個=.=
:loveliness:
回復

回復

雲同calvinchan1993都入左啦:loveliness:
回復

:loveliness:不過tenny玩番既話我地可能唔上去嫁啦:loveliness:
回復

唔好汁la:05::05::05::05::05::09::09::09::09:
回復

don't close:09::09::09::09::09::09::09::09::09::09:
回復

全部人都支持你架

你走左我地全部人可能5會點做任,但是我系都靠自己去做架啦!

同埋9月1日啦!我想你系要升中一先會5玩炸.但是你一直都5玩,我地都玩架!我地5會放弃架!

但系其人就5知啦!我一直都玩落去架啦
回復

Tenny:
如果希望國度可以5關ga當然係最好啦 :00:
但係如果你真係一意孤行ga話 :24:

我地個個都無辦法可以左止你:28:
不過如果關左個網站ga話 :09:

會令到我地萬萬千千ga "希望人"
感到失去希望同依靠 :47:
所以
我希望Tenny你三思而行:46:
不要一時意氣用事
而令到我地白白失去一個好網站 :12:

最後
如果Tenny一定要關左個網ga...:24:
我希望我地大家都可以起希望國度
留下一個既美好又深刻ga回憶 :27:

深受3重打擊ga 小幻幻:33:

9月2日

P.S.請大家響應由我發起ga"一人一信"活動 以挽留去向已定ga Tenny

回復

反對關網!!!:12::12::12:
回復

我想看埋d灌水故仔:10::10:
回復