查看: 9988|回復: 50

關站通知 (暫時關閉)

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
天下無不散之筵席 (No feast on earth can last forever)

呢句黎做呢個標題既開場白啦!

我諗大家都明我既意思啦, 唔需要多講.

係遊戲中我都玩左差唔多一年, 有開心亦有唔開心, 唔開心都係事姐, 人就個個都好好.

不過可能我既EQ比較低, 真係玩到發火, 有幾次已經同幫友話唔玩, 經過佢地既一番說話之後又留返係到.

即至現在, 我真的不勝負荷了!

實在為呢個網付出得太多, 又要出錢, 又要出力都不在話下, 亦不能得到官方的任何支持.

所以我唯有選擇放棄吧了, 而網站方便亦不會再更新了.

論壇方便大家亦可以繼續留言, 我都會保留到網存完結之前 (到期日 : 2007/06/17) , 大家請放心.

能夠得到各位的支持, 本人都十分開心及榮幸, 亦再次感激各位一路之來的支持及鼓勵.

我好希望各位能夠繼續愉快的玩下去(當然讀書至上啦:27: )

遊戲角色上可能會保留返, 現時請各位不要問是否出售. 如出售或有任何消息, 我會通知大家.

Tenny 上
01-09-2006
:09:Tenny你要關站我都冇辨法:09:
:10:希望國度雖然唔係永恆既國度...:10:
:07:但我地都系E度留低快樂既回憶:07:
:19:希望國度雖然會close掉...:19:
:27:但眾會員都唔會辜負您既期望...:27:
:39:努力讀書同埋愉快地玩水滸歷險:39:
:24:亦會一直其待希望武神既回歸...:24:
★最後,多謝您起希望國度比我地☆
:46: :46: :46:
.願快樂、美好既回憶與希望武神同左.

luke仔上:19:
(自殘中.....←joking only)

回復

突然覺得希望國度冇曬希望......:02::09::10::19::24::29::33::37::41::47::02::09::10::19::24::29::33::37::41::47::02::09::10::19::24::29::33::37::41::47:
回復

以後唔識做任la:24:
回復

大大,雖然你話要
關,但其實你可唔可以細心想一想,
如果你關了,我地係呢度的美好回憶不就會化為烏有???

所以,其實整網頁係唔用用錢整,你明唔明呢一點:13:

就算你唔玩,你都可以叫第2個人做呢個論壇的管理員

唔好怪小人多口>.<
回復

原帖由 雲之刺客 於 2006-9-1 05:17 PM 發表
大大,雖然你話要
關,但其實你可唔可以細心想一想,
如果你關了,我地係呢度的美好回憶不就會化為烏有???

所以,其實整網頁係唔用用錢整,你明唔明呢一點:13:

就算你唔玩,你都可以叫第2個人做呢個論壇的管 ...

壇就要錢,網可以轉用geocities
回復

踏入九月一日,亦是開學的日子.
我地無法改變TENNY的決定.
希望國度無左.
但係我地既心入面係仲有希望嫁.
我地就在關站前多D上希望國度.
去到衣家9月1日.Tenny都好大壓力.
佢衣家要離開,就等佢隨風而去啦.
始終,我地都應該尊重佢既意見.
相信大家都想TENNY來同走既時後都開心.
亦都可以令TENNY對希望國度留下一個美好既回憶.
回復

我想看埋d灌水故仔先:10:
回復

希望國度係我唯一一個吹水地方(因為我冇咩同同學= =)
回復

TENNY你整個網用幾多錢,臥幫你想想辦法好好嗎...
如果唔係太多,我地甲返D比你羅...
回復