查看: 843|回復: 8

翼の戀 第一回 同班的第一天 by翼の零†

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
E個故事係講一個少男+一個少女係一個學年內當中發生既一切事(大家唔好誤會睇緊花樣ar- -)

鈴...鈴...鈴...

阿翼:(濛瀧中)幾多點呀宜家...?弊!就遲到!

好彩佢趕到返學...

Miss Siu:大家好,我係你地今年3A既班主任,我叫蕭洛怡,大家係學校要叫我Miss Siu,但私底下叫我怡姐就得la 呵呵

阿翼:(懶後生- -)

Miss Siu:(邊個係到話我- -+)好,見宜家有時間,就等大家自我介紹,有冇邊個同學想出泥先架?

阿翼:我!

大家都用奇異既目光望住阿翼...

阿翼:大家好!我叫...咪住!我全名唔多好聽...但人會叫我阿翼,所以大家叫番我阿翼好la!我最鍾意既事係溝...呀唔係!係結識女仔自岩!
      我冇野掂架,最多就係數學勁同打機掂架炸...!老師,我講完!

Miss Siu:好...唔該晒蕭同學既分享

阿玲:老師,你又知佢姓蕭既?佢冇講全名wo...

阿翼:(插嘴)呢一層....

Miss Siu:(托眼鏡)嘻嘻...大家想唔想知佢全名呢- -+

大家:想阿!!

阿翼:(插嘴)姑姐!唔好ar!..........弊!

大家:姑姐.....!

Miss Siu:衰仔!叫左你係學校唔好叫我姑姐囉.\/.佢全名就係叫做....

阿翼:(Oh my God- -)

Miss Siu:蕭....雞翼!

大家:....哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈....x100000000

阿翼:姑...呀唔係...老師,做咩咁大整估ar- -

Miss Siu:遲早都知架la,只係時間既問題姐- -+

阿翼:...最衰都係果個女仔T T我會記住佢!

佢萬萬都估唔到,問老師問題果個女仔,將來會同佢發生一段莫名奇妙既關係...

評分

參與人數 1威望 +5 收起 理由
Tenny + 5 您的發言非常精彩,請再接再勵。

查看全部評分

原帖由 Zero 於 2007-7-30 07:13 PM 發表
E個故事係講一個少男+一個少女係一個學年內當中發生既一切事(大家唔好誤會睇緊花樣ar- -)

鈴...鈴...鈴...

阿翼:(濛瀧中)幾多點呀宜家...?弊!就遲到!

好彩佢趕到返學...

Miss Siu:大家好,我係 ...

如果用希望國度d人名可能好d:43:
回復

我想寫一篇唔係關於希望既人既小說:79:
回復

MY NAME IS YIK A_A SIM YIK A_A
回復

回復 #3 Zero 的帖子

咁用真人名:98:
回復

我係miss siu....大家起立~~~敬禮~~~
回復

回復 #6 聽•雨•軒boss 的帖子

我係翼a_a
(因為我隻明王 同刺客都係叫翼a_a)
回復

蕭雞翼 我笑左笑- -
回復

燒雞翼

我鍾意食

但係你xx講你就快釘

越係快釘之所以越要整多隻

如果e+ 唔食以後冇機會再食

你真係就快釘?

我真係就快釘

如果e+ 唔食嫁後冇機會再食

回復