查看: 953|回復: 7

[BUG] 唔知有冇人講過!!

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
骷髏槍將                                                                                          係希望睇怪物資料1-100lv(南)金剛洞!!     
等級: LV99                                                                                       骷髏槍將係99lv!!姐係左圖!!                                      
血量: 48600                                                                                     但係我打就係101 lv既!!
物攻: 1600
物防: 800
魔攻: 0
魔防: 112
屬性: 土
技能: 中毒 主動 物品
白骨、枯木
                                                                                                      唔係好識上載圖!!所以冇圖!!

--------------------------------------------------------------------------------

裝備
95級正卿金盾、95級正卿硬皮斗篷
原帖由 ngwailun456 於 2007-7-31 08:59 AM 發表
骷髏槍將                                                                                          係希望睇怪物資料1-100lv(南)金剛洞!!     
等級: LV99                                              ...

岩岩上希望睇 又係wow-0-
回復

知唔知到冇咩用
我到1轉啦 又唔會去:100:
回復

但係有d新手唔知丫ma
仲有希望最前線
好多人都會上e個網搵資料嫁
回復

回復 #4 醜小涼 的帖子

只有新手會上官網/官討姐:104: 老手全上希望國度/3男
回復