樓主: Tenny

大家討論一下8月6日 ~ 8月12日之活動.

關閉 [複製鏈接]
原帖由 bruce 於 2007-7-30 10:54 PM 發表
計在線唔係幾好-.-咁樣可以24小時掛係到

下..咁好唔公平bo-口-
有多細路哥 d父母都要d子女好早訓教off奶
我係其實之一個:07:
回復

原帖由 bruce 於 2007-7-30 10:54 PM 發表
計在線唔係幾好-.-咁樣可以24小時掛係到

24小時掛係到,你要郁佢先當你線上,之前我出街掛左係到10粒鐘,佢都係冇加
回復

原帖由 極神 於 2007/7/30 09:39 PM 發表
+1~5名啦=.=

唔係得1個有勁裝真係好唔公平
計在線時間

最好係抽籤,冇勁裝就高機會最好

or 1日限制100~200貼到

如果有雙win就抽獎(抽輸就送王者/英雄裝)

嘩...咪玩啦...100個帖都回到嘔泡啦.
我唔想俾同一個人洗版呀, 搞到好似單對單對話咁
我次次都係睇下自己有興趣的題目先至回帖
如果全部都係俾人刻意回帖洗版..搞到回親都係回俾同一個人..咁唔好搞論壇啦..冇左個意義
回復

原帖由 calvinchan1993 於 2007/7/30 11:29 PM 發表

24小時掛係到,你要郁佢先當你線上,之前我出街掛左係到10粒鐘,佢都係冇加

咁但係真係有d人成日得閒到嘔可以成日o係論壇度灌水架喎
而且.........如果要計有郁先至有得計時..我都識啦...

所謂道高一尺魔高一丈...搞親比賽實有人作弊...

我建議由tenny抽籤,或者按tenny對各位會員的印象黎決定得獎名單咪算啦
話哂個forum都係tenny的..佢話事冇人會唔服啦掛

回復

good ooooo one men one lai:34:

評分

參與人數 1威望 -2 收起 理由
Tenny -2 請勿惡意灌水。

查看全部評分

回復

Tenny 我有個意見!
不過要煩煩你少少野!
你set D任務item  要打怪出!
而要求D咩! 有你決定!
即係要人儲垃圾! 任務完左!就收反!
我都有林過  任務要game而家有既item ! (但咁樣就有得做手腳 唔公平了!)
為左公平起見!你整D 任務item! 而名次就唔好set1個咁少!
勁既eq 可以set 3-----5位
安慰將既 人人都有!!(件野 比平時eq 勁少少咁多!)
你set 任務比人 無非想多D人玩!
咁樣一定比你次前仲多人玩!
但你就辛苦D !
你林林啦.... 你都知我唔多回post -.-
今次我比晒面你啦-.-
回復

把人地寵變回1lv,一星期邊個up得最高,game完了,先變回之前lv
回復

原帖由 cat001 於 2007-7-30 11:42 PM 發表

嘩...咪玩啦...100個帖都回到嘔泡啦.
我唔想俾同一個人洗版呀, 搞到好似單對單對話咁
我次次都係睇下自己有興趣的題目先至回帖
如果全部都係俾人刻意回帖洗版..搞到回親都係回俾同一個人..咁唔好搞論壇啦. ...

我都係睇到有興趣,又或者我識答ge先答.依家一大堆舊年問ge問題全部俾人翻出來答,一個簡單ge問題都回佐幾頁啦.
我重有一個習慣係查看新帖,因為無辦法每個版都要去睇,俾d人咁洗法,真正有問題ge人都得唔到回答la.

tenny你話過會查過唔係呃post,惡意灌水先頒呢個獎...... 依家個d人回貼回到咁,你要睇幾久,查幾久阿 = =
回復

算啦...我連有呢件事都唔知= =""
仲有咩意見啊...
回復

回復 #7 醜小涼 的帖子

以分換物既活動正呀 :106: 醜醜
回復