查看: 873|回復: 7

點解冇左個上圖功能?

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
點解冇左個上圖功能?

出左帖編輯個帖先有番下面個上圖功能?

回復 #1 cat001 的帖子

已更正, thx!
回復

:10: :10: 我以為tenny你改左野添...
因為我發覺個寵物中心都改左d野 (好似)
回復

回復 #3 cat001 的帖子

其實我之前更新了個論壇(Patch file).

所以可能漏左一些東西.

而寵物中心你覺得有甚麼不同呀?

如果有都應該起碼一個星期有多.
回復

=_=
寵物中心果度:
1. 如果用我條bar打怪,未打完隻怪就揀過隻怪,會死寵同扣經囉(之前唔會 =_=)
2. 擺野去2手度賣, 我set錯左價,我試過即刻「撤下」,佢話要1個鐘後先得
3. 賣完野會去番倉相對的物件度囉
4. 我日打夜打都打唔倒勁eq囉:07:
5. 冇左個上圖功能囉
6. o係帖入面睇唔倒人地隻寵囉

好似玩緊找不同遊戲:10: :10:

(仲有........點解 夢幻之島同南洋之底d怪冇翻譯到做中文名o既?照讀音黎睇,tual 應該係杜裡爾,peda應該係佩達,karen似狗多d,反而夢幻之犬就冇咁似)

回復

原帖由 cat001 於 2007-7-30 11:04 AM 發表
=_=
寵物中心果度:
1. 如果用我條bar打怪,未打完隻怪就揀過隻怪,會死寵同扣經囉(之前唔會 =_=)
2. 擺野去2手度賣, 我set錯左價,我試過即刻「撤下」,佢話要1個鐘後先得
3. 賣完野會去番倉相對的物件度囉
4. 我日打夜打都打唔倒勁eq囉
5. 冇左個上圖功能囉
6. o係帖入面睇唔倒人地隻寵囉

好似玩緊找不同遊戲

7. 仲有........點解 夢幻之島同南洋之底d怪冇翻譯到做中文名o既?照讀音黎睇,tual 應該係杜裡爾,peda應該係佩達,karen似狗多d,反而夢幻之犬就冇咁似

1. 如果唔用你整果個bar會唔會有問題?

2. 可能更改了, 未清楚.

3. 可能更改了, 未清楚.

4. 試下去黃大仙.

5. 正常了.

6. 你唔講我都唔知, 我仲諗點解咁多人都冇寵既.  已修正了.

7. 呢個係原作者既版本, 我冇修改. 如果改都等到我真係買左新版本先.
回復

原帖由 Tenny 於 2007-7-30 05:51 PM 發表

1. 如果唔用你整果個bar會唔會有問題?

2. 可能更改了, 未清楚.

3. 可能更改了, 未清楚.

4. 試下去黃大仙.

5. 正常了.

6. 你唔講我都唔知, 我仲諗點解咁多人都冇寵既.  已修正了.

7. 呢個 ...

希望..等你喔..新版本有望^^
回復

希望講既   第4好絕
回復