樓主: lilf3344

[閒聊] 新手掛英者需知

關閉 [複製鏈接]
原帖由 jufry 於 2006-8-7 04:09 PM 發表

升到1轉幾2轉果陣你掛唔到英ga la~

d怪攻高到.....估唔到....:06:

掛到KA,14LV加鏡盾的青史,不過冇咩人會掛,太慢
回復

比人宣戰 一定死=.= 我之甘用隻史仔掛英比人宣戰 最後瓜左:09: :02:
回復

原帖由 白龍神. 於 2007/3/10 10:33 PM 發表
比人宣戰 一定死=.= 我之甘用隻史仔掛英比人宣戰 最後瓜左:09: :02:

半夜3點後掛囉...個個訓哂,如果真係有人宣,果d已經唔係人啦,半夜3點都未訓……出黎搞搞震

不過,講真一句,掛英真係好慢囉,而且,用鏡盾史頂多都係打到關西羊...一隻得果2100經,少到可憐,掛幾耐先有10%呀....仲要扣10元喎 唉...又心慌慌俾人殺...升唔倒仲要升死經,就真係會好慘囉,我54LV 如果死一次都成8m死經,要打幾多隻羊先清得呀...

回復

原帖由 cat001 於 2007-3-12 12:23 PM 發表

半夜3點後掛囉...個個訓哂,如果真係有人宣,果d已經唔係人啦,半夜3點都未訓……出黎搞搞震

不過,講真一句,掛英真係好慢囉,而且,用鏡盾史頂多都係打到關西羊...一隻得果2100經,少到可憐,掛幾耐先 ...

半夜3更宣你跟住殺左你果D係好人架啦:17:
宣完殺左你隻英等怪圍你,夠防仲哀爆埋EQ先死:19:
死完仲係紅名:16:
果D真係唔係人做既野:16:

回復

原帖由 lchuen 於 2007/3/12 02:53 PM 發表

半夜3更宣你跟住殺左你果D係好人架啦:17:
宣完殺左你隻英等怪圍你,夠防仲哀爆埋EQ先死:19:
死完仲係紅名:16:
果D真係唔係人做既野:16:

可以俾人宣完死左仲係紅名?:10: :10:
回復