查看: 1042|回復: 6

俠客系版主

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
您好,我有意申請俠客系版主

伺服器:林沖
遊戲角色:熱鬧小黑
角色職業:浪人
角色等級:1轉26
申請版區:俠客系
or
遊戲角色:神職人員
角色職業:文人
角色等級:61
自我評價:我唔知點解成日會比人誤會,但係我重來冇昆過人,又會樂於幫助新手,而大部份俠客,義士.浪人的問題我也可以解答,我玩了大約3個月,希望大家支持我。
:39::39::39:
我本人認為只需要有知識就可做版主,不需要因積分的問題而影響。

錦如果對於一d 玩2士 既玩家 你又有會點樣解答佢既問題呢?
回復

你究竟申請邊個板區???
又寫俠客
又寫書生...................
回復

發貼及積分達300或以上才能申請版主,因此,申請無可能被接納。你都係死心la...
回復

回復 #1 timmak0827 的帖子

同日申請做會員, 仲係第1篇就申請版主, 會唔會有點兒那個.

我唔係質疑你既經驗, 而係你根本連最低要求都達不到.

你咁樣只會令成個論壇都係版主, 又或者會員都版主都冇分別啦.

在這都想有意成為版主的人三思而後行, 不要令這成為笑話.
回復

原帖由 timmak0827 於 2006-7-17 01:18 AM 發表
我本人認為只需要有知識就可做版主,不需要因積分的問題而影響。

我信你有知識   不過luke仔做左俠客系啦.....
再多個都冇幫助   同埋你一入黎就做版主冇乜信服力
回復

6/F

我並唔介意有人同我一齊管理論壇。
佢會唔會對我有幫助我都唔肯定。

我認為之所以要有1定既積分係因為需要看看申請人是否投入於論壇,而且我覺得唔應該為左做板主而黎希望國度。
回復