查看: 875|回復: 8

[問題] 元氣問題

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我見我朋友經常係子時收起英雄~  佢話子時收左就唔駛扣元氣
究竟真定假 ?    定係有特別原因  好似bug咁
原帖由 lilf3344 於 2006-7-16 22:53 發表
我見我朋友經常係子時收起英雄~  佢話子時收左就唔駛扣元氣
究竟真定假 ?    定係有特別原因  好似bug咁

唔是真的,會扣元氣
回復

子時前收回就有用,但一到子時就會扣
但我覺得,如果打怪時一到子時前唔通又收回咩
回復

子時收英有一個用途,一到子時果如你冇招英,佢係會加一點元氣比你,現實時間大約一個小時回復4點元氣
(冇召英的話)
回復

原帖由 calvinchan1993 於 2006-7-17 10:08 AM 發表
子時收英有一個用途,一到子時果如你冇招英,佢係會加一點元氣比你,現實時間大約一個小時回復4點元氣
(冇召英的話)

哦 @@  咁即係話放宋萬收兩次就可以回返一次點囉
回復

係咪亥時收英先回到 ??   個編輯指令有問題  開新post = =
回復

原帖由 lilf3344 於 2006-7-17 09:16 PM 發表
係咪亥時收英先回到 ??   個編輯指令有問題  開新post = =

正確,係亥時收架
回復

咁我可以同你講唔係:26:,扣元時間係半個子時左右,岩岩到左子時1~2分鍾左右先收都可以:04:。仲有,收英基本上冇乜用,係卯時出英,子時前升左lv咁隻英ga力量係唔會改,要收返先會改,但你又唔想曬元咁咪係子時收英囉:13:,如果唔升就廢是收啦。以下係我我人ga專業意見:39:。

回復

!!!!!!!!!!!!

you可up埋下1個子時
回復