查看: 1077|回復: 32

[閒聊] 屈錢大法

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
想快速賺錢,就要睇以下呢個方法:

• 先做刺客
  • 加物攻 (力) 到200點,加迴150點
  • 跟住狂秒 10-50lv怪,既有經又有錢,俾肥警打一次都只係用一次復活石 (200蚊)
  • 你打一隻50樓下的怪就有10蚊左右...平均打 2x隻至 30x隻先會還遇倒肥警一次,我150迴避,好幾次成功迴避倒肥警...哈哈...
  • d錢賺得都幾快...賺到咁上下,你都應該汁倒唔少野,拎埋d野去賣俾npc...
  • 等二手市場亦天光...即賣唔好浪費..
  • 記得得閒入番d錢落銀行度,咁就唔洗驚跌錢或俾人用劫富卡劫左去
原帖由 cat001 於 2007-7-21 01:30 PM 發表
想快速賺錢,就要睇以下呢個方法:
  • 先做刺客
  • 加物攻 (力) 到200點,加迴150點
  • 跟住狂秒 10-50lv怪,既有經又有錢,俾肥警打一次都只係用一次復活石 (200蚊)
  • 你打一隻50樓下的怪就有10蚊左右...平均 ...

• 劫富卡係劫銀行架= =
    回復

係架咩................劫銀行?
    回復

刺客好咩? 法C一下秒啦
    回復

我用另一個打錢方法的
    1.無意之間打中財富戎指
    2.200lv用埋財富戎指
    3.好似平時咁打怪
    4.如果見到警賊即打
    5.打死左後 就會有大約2千蚊
    6.其間打到d裝 會放去二手到放
    -----------------End------------------
    之後就有好多錢了
    回復

= = :07: :07: :07: :07:

評分

參與人數 1威望 -2 收起 理由
    Tenny -2 請勿只發佈表情符號而沒有內文。

查看全部評分

回復

回復 #5 醜小涼 的帖子

財富戎指係邊道打嫁?
    回復

=_=我冇咁高lv............
    但又唔想咁大路做法師....而 家第一版d人全部都係法師......好唔平衡.
    水滸又係咁 呢度又係咁........個個都係玩魔技=_=...
    刺客好淒涼....得3招技.........d物攻幾高都打唔入d怪...又要分點去迴度...唉
    回復

原帖由 小邱引 於 2007-7-21 02:04 PM 發表
    財富戎指係邊道打嫁?

我平時係邊到多丫?
    回復

原帖由 cat001 於 2007-7-21 02:26 PM 發表
    =_=我冇咁高lv............
    但又唔想咁大路做法師....而 家第一版d人全部都係法師......好唔平衡.
    水滸又係咁 呢度又係咁........個個都係玩魔技=_=...
    刺客好淒涼....得3招技.........d物攻幾高都打唔入d怪 ...

打套英雄裝 學多招技囉-.-
    回復