樓主: 咫尺天涯

賤人名單

回復 4樓 QQ11634 的帖子

我話你聽你唔好作得就作!!愛仔會去大草宣人?里幾日我都同佢一齊~佢更加冇上過水滸
你自己昆唔到野咪算囉~重要話比人聽佢去宣人,你對唔對得住你自己個良心阿?
屈人好好玩?佢比人爆完ac以經好灰你而家重要屈佢 你好冇品囉!
回復

我都相信佢冇 = = 因為佢好鐘意係京到開紅幫人升殺戮 = = 次次開完紅都出埋哂d打唔死人既8陣 = =
p.s ~,~愛仔呢個ac聽講都轉左好多手啦wo  好難知道佢仲有冇放俾人 ==
回復

佢講緊既戈個愛仔係以前戈個 e+ 既愛仔係第1手黎 宣/爆怪係收佢ac 的
回復

原帖由 貓骨喵 於 2007-9-11 09:33 PM 發表
我話你聽你唔好作得就作!!愛仔會去大草宣人?里幾日我都同佢一齊~佢更加冇上過水滸
你自己昆唔到野咪算囉~重要話比人聽佢去宣人,你對唔對得住你自己個良心阿?
屈人好好玩?佢比人爆完ac以經好灰你而家重要屈佢 你好冇 ...

唔該 e位哥哥/姐姐 你c下我幾時回post先啦  不過我都相信e個係吳會
回復

回復 24樓 QQ11634 的帖子

sorry-  -"我太沖動了"
因為佢係我最好既朋友
我唔想比人咁話佢
回復

回復

守護女神,刀仔~我有看到它们两个~~~整天开人红的贱人~~~~
回復

我39 LV在蝙蝠洞掘野都比打死 , 我都不明大家玩 , 使不使禁 , 玩開個場又比D高 LV升人仔趕 , 唉!!!!!!!!!!!!!!!
回復

有d人係噤= =
回復

林ser既皇蜂     佢昆我隻英呀
我係新手黎嫁咋   
白勝都要昆 ...... 唉
當初 我以為佢真係咁好心幫我
回復