樓主: cat001

[交流] 教你方便打怪升級

關閉 [複製鏈接]
睇我3f 個帖啦..有圖你睇..
咪就係畫面下面都左條bar俾你禁d常用的 link囉
回復

i dun know chinese!!:107:
回復

為配合新map推出,我都會更新我條bar
不過暫時未有時間改要用寶石的招
所以,如果要用紅寶石出招,請各位用遊戲畫面本身果個icon
請各位留意
回復

唔係好掂(可能係我部野唔得:97: )

仲有:用左就入唔到........登入左又轉番遊客..

即係對我講...可以用兩個字形容:失敗::76:

回復

1d到唔好用:100: :100:
回復

=_= 方便咪用囉 唔方便咪唔好用囉
唔係逼你用
我都係業餘姐,我唔係版主,冇責任要整好佢

同埋..你地變番遊客,會唔會係因為用左ie以外的browser?
我整呢個野時冇試過ff同埋其他..

但係我用ie6 或者 ie7都冇問題
回復

用唔到阿,點用阿?一開就變游客,登入後都重系遊客@@
回復

原帖由 主角 於 2007/8/5 10:42 PM 發表
用唔到阿,點用阿?一開就變游客,登入後都重系遊客@@

咁我覺得可能係你部腦問題..一係你問下tenny點搞
如果你唔用我呢個「程式」,平時入黎有冇問題?
回復

原帖由 cat001 於 2007-8-5 10:53 PM 發表

咁我覺得可能係你部腦問題..一係你問下tenny點搞
如果你唔用我呢個「程式」,平時入黎有冇問題?

當然沒有問題拉﹐如果唔系我點可以回復你呢
回復

原帖由 主角 於 2007/8/6 07:07 AM 發表

當然沒有問題拉﹐如果唔系我點可以回復你呢

咁你用咩browser架?
回復