查看: 6122|回復: 47

[問題] 馬麟定白勝好用???

邊隻好用???
單選投票, 共有 106 人參與投票
14.79% (21)
85.21% (121)
您所在的用戶組沒有投票權限
白勝好用d....... 防夠攻時, 物攻唔太低......

講爆技..... 馬仔都係一般.....
回復

原帖由 ilovjenny 於 2006-7-16 12:21 發表
白勝好用d....... 防夠攻時, 物攻唔太低......

講爆技..... 馬仔都係一般.....

甘文人用邊隻英好???
回復

用白仔 la........

文人冇得+mp....... 馬仔就爆唔到 la.........

講到物攻和物防..... 一定係白仔好過馬仔......
回復

如果1轉既話最好用馬仔,因為有你保血外,組人打怪時再加埋mp手就會爆得快,up得快,又會令怪結冰。
但如果未1轉既話最好用白勝,元氣扣得唔多外,物防又高,未到50lv時走去掛D紅名怪都得
回復

睇你掛英or爆怪,掛英就白仔,爆怪就馬仔,不過用馬仔不如用公仔,因為馬仔爆得唔係好勁
回復

白勝係各ser都幾普遍   因為推出得耐
兩者能力差唔多   邊隻平就收邊隻黎用=.=
回復

原帖由 lilf3344 於 2006-7-16 05:00 PM 發表

差唔多?!白仔5702緊仔500防wo- -
回復

原帖由 lilf3344 於 2006-7-16 05:00 PM 發表

都唔明你講咩....價錢緊係馬仔貴成倍啦...重有...咩差唔多?= ="差勁多喎...我壞疑你真係唔識玩...其實馬仔同公仔一樣...d人只不過貪佢識爆技....同常只有高lv先會有用...而白仔防勁..又平...所以d人,新手同常用佢黎掛英...:26:

回復

我2隻都有^^
拳白/鏡公.........1轉前用白,1轉後用公.
馬.....我唔覺得佢好....
回復