查看: 1464|回復: 36

[閒聊] 論壇巡檢

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
why我有時打怪會打論壇巡檢??why:86: :86:
論壇巡檢 hp too many
attk too low
回復

論壇巡檢d HP好多嫁..一下就打得死我..怕怕....:88: :88:
回復

佢原來個個區域都會出現嫁...:77: 大家要唔好打佢...你如果同佢開戰:78: ...佢一定會打死你:75: ...大家千萬唔好同佢打:83: ..but佢why會出現..我都係未知la:82:
回復

原帖由 lydia6 於 2007-7-18 04:58 PM 發表
佢原來個個區域都會出現嫁...:77: 大家要唔好打佢...你如果同佢開戰:78: ...佢一定會打死你:75: ...大家千萬唔好同佢打:83: ..but佢why會出現..我都係未知la:82:

呢隻野係用黎防連點程式同自動按鍵程式
防止人地用外掛黎掛機

其實I FEEL呢隻野唔洗改

不過呢..站長唔係話修改左喇咩
我打果陣仲係有5002攻擊力
佢係出面係寫1,不過入左戰鬥畫面就變左做5002
所以就死左喇= =””:64:

怪物名稱:論壇巡檢
怪物級別:9999
善 惡 值:10
怪物經驗:0
怪 物 HP:9687549
最 大 HP:9999999
攻 擊 力:5002
防 御 力:105001
怪物屬性:光
回復

我諗論壇巡檢既出現係避免玩家用不正當手法升lv--大家明la..

頭先手快快..俾論壇巡檢打死左..:88: 第2次打論壇巡檢死左--
回復

隻野真係超級多hp:17:
回復

:03: 我成日手快 禁到佢
回復

我想問下班主一個問題-------why隻野咁高lv都係低lv地方出現??:10: :10:
回復

我已經俾佢打死4-5次了......... :12:
尤其係依家更新佐,仲容易按錯打到佢 ....
回復