查看: 946|回復: 8

[原創] 對付用英踩場既人

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
有冇試過俾人放隻英雄出黎搶怪    仲打死都唔願走 ?

而家有方法可以迫到佢走    或者搶番佢轉頭添

首先你要高度反應    隻怪一出現你就要行過去打 (建議唔好出技)

每次隻怪被打死    你都要跟實佢個英雄    盡量企係佢附近

當隻怪出世果陣就用最快反應去打    咁樣就有90%機會可以搶到隻怪

仲有機會佢隻英幫埋你打添~~    有唔明可以回覆問
講廢話- -不如話係佢打怪果陣引全場=.=
回復

你咁叻你打個建議比d新手丫= =+
回復

原帖由 lilf3344 於 2006-7-15 18:29 發表
有冇試過俾人放隻英雄出黎搶怪    仲打死都唔願走 ?

而家有方法可以迫到佢走    或者搶番佢轉頭添

首先你要高度反應    隻怪一出現你就要行過去打 (建議唔好出技)

每次隻怪被打死    你都要跟實佢個英雄 ...

雖然我一早知道,但都多謝你的心得
回復

多謝你的分享!!!!
回復

其實.. 我地可以入侵掛英果個人既電腦..
整壞佢.. 甘佢咪冇得掛lor!!! lol
(我只係講下.. 大家唔好甘做.. 純屬吹水..)
回復

6樓人士   你試下炸我部機實唔放過你= =+
回復

我睇過有個人係網吧炸人地機- -超賤格
回復

唔係掛=0=  係網吧咁猖狂
回復