查看: 887|回復: 3

武僧系版主

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
您好,我有意申請武僧系版主

遊戲伺服器 :林沖
角色名稱     :國之英雄
角色等級     :1轉16
角色職業     :破戒僧
申請版區     :武僧系
自我評價     :我都幾鐘意來這論壇回答一些新手的問題,一來係我個ser既人開呢個網,二來因為佢地就好似我一開始玩這個遊戲,乜野都唔識,需要一些有經驗的人來幫助他們解決問題,好似我第1次問人借獅頭同宋萬,我乜都唔知就精爆左人地個頭,掛機又掛死人地隻英,因為我當時仲係新手,得我個朋友玩,佢一無online時我就乜都唔識,整到我朋友唔見左幾十萬:10:個時又未開這個論壇,所以好多問題都唔知點做:19:,但我衣家玩耐左都有1年,除左新出D野有時唔知外,大部份的武僧問題我都應該識解答,所以我希望網主比呢個機會我。
支持你呀我   我都係林沖架><
回復

原帖由 國之英雄 於 2006-7-15 16:24 發表
您好,我有意申請武僧系版主

遊戲伺服器 :林沖
角色名稱     :國之英雄
角色等級     :1轉16
角色職業     :破戒僧
申請版區     :武僧系
自我評價     :我都幾鐘意來這論壇回答一些新手的問題,一來係我個 ...

國之英雄!! 得la!! 我支持你牙!!! ^^
仲記唔記得我..?? BillyEx牙...
果次我地係白芽見過你仲要半經tim....:23:
回復

多謝你地^^如果我真係做到我會比心機的。
回復