樓主: Tenny

[交流] 寵物中心導航

關閉 [複製鏈接]

我是玩英语版的水浒传。。。

怎样才能训练宠物???
回復

回覆 21樓 910501 的帖子

在寵物中心的野戰
打怪之後升級
回復

how to get money????use cash to change de???
回復

anyboby can reply my msg...........
how to earn money????
reload or send msg then will add money automatic?????

評分

參與人數 1威望 -5 收起 理由
BaHu -5 請勿連續發貼,請善用編輯功能在上一貼內附 ...

查看全部評分

回復

Pet Center there? You can go hit & kill the monster....then will get money le.....
回復

what 办法快get pet money
回復

原帖由 yuding 於 2008-9-5 08:02 PM 發表
what 办法快get pet money

問問題之前可唔可以睇有冇冇有關既post呢?
來來去去都係呢d問題,睇到都覺得煩!
https://bbs.tennyy.com/viewthrea ... &extra=page%3D2
https://bbs.tennyy.com/viewthrea ... &extra=page%3D3
回復

冬眠有咩用+唔+到hp
回復

好難升ar
回復

我的寵物不理我阿:61; 怎麼辦?:61;

評分

參與人數 1威望 -5 收起 理由
BaHu -5 一貼只能最多發3個表情符號。

查看全部評分

回復