查看: 1377|回復: 16

圖氣守護星之【正義大戰】~~魔龍 (第2節)

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
女王:死啦死啦…幣啦幣啦…今次大獲喇!!!!!
四大名捕1:女王女王…發生咩事呀!
四大名捕2:女王女王…做咩話 ”死啦死啦”
四大名捕3:女王女王…做咩話’ 幣啦幣啦’
四大名捕4:女王女王…今次又發生咩事,你禁緊張啊!!!
女王:我的金豬頭同埋151陰披都5見左啊!!!
四大名捕1:如果女王冇左金豬頭,
四大名捕2:女王就會冇左好多防,
四大名捕3:如果女王冇左151陰披,
四大名捕4:女王就會冇左好多魔攻!!! 女王女王,咁點算呀?
女王:我唸依家只有圖氣守護星可以幫到我地。
四大名捕1:就係傳說中係有危險既時候,只要大聲叫佢個名就會出現既……
眾人大聲呼叫:圖氣守護星!!
四大名捕2:禁多位聆風閣的幫眾,我地一齊叫圖氣守護星好5好呀?
(眾人一同大叫「圖氣守護星」)
四大名捕3:圖氣守護星冇出現既,唔通佢去左廁所!!!
四大名捕4:不如我地再叫多一次齊d既,我地今次要再大聲d,就算係廁所都要聽到我地叫緊佢。
(眾人再次一同大叫「圖氣守護星」)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
<<超人的音開始播放...圖氣守護星登場>>
守護星:我就係圖氣守護星喇!
女王:圖氣守護星,呢次弊喇!
守護星:女王,我已經知道咩事架喇,呢個魔龍,我今次一定5會放過佢。但係途中可能會遇到d困難,我需要大家的幫忙,禁多位幫眾,你地會幫我的呵!!!
(眾人一同大叫「會」)
守護星:多謝你地呀!咁好喇,我地依家就出發救金g頭同埋陰披啦!
----------------------------------------------------------------第2節完--------------------------------------------------------------------------
好好look呀...多謝:81: :81:
回復

:00: 人黎!將無情拖出去,斬!:00: (講笑咪惱)
回復

回復 #1 聽雨軒的守護星 的帖子

好像某漫畫,重要好"娘"個隻,係唔係像灌水大俠呢==
回復

:68: :09: 始終 自己都係主角
回復

:55: :56: 我5係主角:52: ~奸商先係:52: 只不過係係...用我自己個名:61:
回復

:65: 因為奸商<<<this name 5正義:61:
回復

回復 #7 聽雨軒的守護星 的帖子

唔正義整我落去殺左你:67:
回復

:27: 刺客好難作:12: ~你真係想做正義使者
回復

回復 #9 聽雨軒的守護星 的帖子

只要有人殺is ok:54:
回復