查看: 1172|回復: 8

黑ser~§守護神§

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
呃人呃到全個ser到識佢
有爆人地d怪,又唔知自己屎  係到串
結果比人係吹雞  走埋1 2邊唔出聲......

大家唔好組佢呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:07: 又係佢=.=
佢成日搞事,其實都冇朋友啦
回復

佢不嬲都係架啦
又要廢....
成日係度扮晒有道理咁:16:
回復

廢唔廢唔係問題......人地鐘意玩智多係人地的取向..
我覺得問題係佢的態度..佢以前係我舊幫 (二手幫) 的,佢試過開黃搞人,升緊lv都突然開黃殺人地未解黃就去升lv的人
開紅p完人之後又開黃殺...搞完事番黎同我講話人地搞佢先.......佢咁講大話法架
如果一次半次都會有人信o既,34次講咩都冇人信啦
回復

我識得佢架:89: :89:
我係咪要小心
回復

小心為上la  :11:
回復

本人個fd之前係佢個團
佢好似無咩野
聽個fd講佢都有帶下人升lv咁
都似無聽我fd講過佢既壞話
都唔係好識佢
回復

我想講.....佢琴日先係京倉俾佢亂爆之後爆死左 @@ 之後我扮掛機開紅 佢正想爆就俾我盾擊暈左 之後佢就俾佢地仇人出哂單技扣死左 如果計番 全京開緊紅既人都打佢一野 都足夠佢死次 - -
回復

唔只佢
有好多人都係
文人∼公孫勝 佢昆個人101,151金豬頭
大家唔好組佢:104; :104; :104;
回復