查看: 1942|回復: 21

[其他] D GM 好人渣!

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
D GM 好人渣!

好多人爆粗,:38:
唔停ac,:26:
1-2下,:06:
停我?天~:21:

D GM 好人渣!:11:
極對雲起不滿~
極對雲起不滿~
回復

的確係有好多人爆粗而冇比gm罰
不過你爆粗始終都係唔岩
如果你真係咁想其他爆粗ge人比gm罰
建議你下次一見到有人爆粗就影低佢,再放上官網投訓......
回復

呢d野我都成日講.

如果你用得正, 企得正, 怕咩?

舉例: 如果你係紅燈既時候就過馬路, 結果比警察捉左, 跟住你又講其他人又係咁過, 點解唔捉佢地?

你覺得個警察會理你嗎?

GM同玩家唔係 1:1, 冇可能可以咁專心去留意每位玩家.

因怪你唔好彩啦.
回復

玩遊戲姐,有咩事都唔好用粗口問後,你唔開心時人地又火
回復

講粗口唔係問題    睇下佢係咪對你講    同埋係咪你做錯野人地先鬧你囉
我承認好多人會無理取鬧   但係駛鬼理佢咁多咩 ~"~    做好自己本份就ok啦
回復

原帖由 lilf3344 於 2006-7-15 02:25 PM 發表
講粗口唔係問題    睇下佢係咪對你講    同埋係咪你做錯野人地先鬧你囉
我承認好多人會無理取鬧   但係駛鬼理佢咁多咩 ~"~    做好自己本份就ok啦

其實大家都係唔好講粗口好
因為你一個講ge話,就唔知會有幾多人跟你講
回復

不過有時講下粗口難免嫁啦- -咩game都有d賤人係到玩野挑釁你嫁啦
回復

雲起應該請多d GM
回復

d gm係咁阿~我有一次無lala俾人打,我吐下苦水,無lala俾gm話我洗頻~俾佢封咗幾日,我要上訢阿~
回復