樓主: 極神

同1個使用者帳戶可以雙開

:05: 真好啊。。馬來西亞版本也可以嗎? :04:
回復

原帖由 森林仙子 於 2007-7-12 12:17 PM 發表
:05: 真好啊。。馬來西亞版本也可以嗎? :04:

應該是可以的。。。你試試看。。。。

不過如果RAM 或者 DISPLAY CARD 不夠SUPPORT。。。

雙開后,畫面會很lag :77:
回復

:80: 謝謝囖。。要等到晚上才可以試。。今晚server一定lag死了。。。。:76:
回復

原帖由 森林仙子 於 2007-7-12 12:37 PM 發表
:80: 謝謝囖。。要等到晚上才可以試。。今晚server一定lag死了。。。。:76:

好。。。那祝你玩得愉快,殺多點怪~~:87:
回復

:09: 嘩.........正喎..我今晚又試下先。

咁可唔可以三開呀?因為每個ac可以開三個角色
回復

回復 #15 cat001 的帖子

佢意思係話 1個桌面 可以開幾個水滸既程式 入幾個唔同個ac - -
回復

原帖由 hoyin2121 於 2007/7/12 02:57 PM 發表
佢意思係話 1個桌面 可以開幾個水滸既程式 入幾個唔同個ac - -

哦...原來係咁意思...唔該哂。

都好丫,以後自己同自己分身交易 (香港即「過野」) 都唔洗轉黎轉去咁慘,因為有時部機lag左,搞到個交易要求過時又重新「要求交易」都好煩架,而且又要兩邊轉黎轉去按確定。

以前過一次野要轉3次畫面,好煩。

哈哈...以後仲可以自己同自己pk添呀,即時睇倒效果:24:

回復

已經證實是可以的.
回復

回復 #17 cat001 的帖子

自己同自己pk=  =  搵人試好d 冇死經  :17:
回復

不過我今日試左雙開。。個畫面會lag。。。仲斷線添,要重ON。。。:03:

未試過開3個,有人試左的。。黎分享下。。。:13: :13:
回復