[閒聊] 如果有d三5識7既未轉要你帶佢升,你會點?

你邊x個亞?x你個y!
回復

不過依家d新仔好無禮貌,叫我帶升仲叫我pk仔,又洗我密頻= =霍武佢即時爆粗= =
回復

回復 #12 聽•雨•軒boss 的帖子

做得好!!!呢d人唔罵係唔得嫁!!
回復

我會扮唔係到- -
多數密多兩密就放棄- -
回復

原帖由 Zero 於 2007-7-12 02:15 PM 發表
我會扮唔係到- -
多數密多兩密就放棄- -

好計,不過d人多數要你帶升,不過都會一兩陣就密你一次,最好唔好俾佢見到你,走黎走去
回復

做任打好多隻怪果d,我有時間都會幫下,因為始終有時任務果d怪真係幾難打,又唔係咁易組倒人打,而且解任有時都幾好玩,唔洗淨係打怪升lv咁單調。

但普通升lv打怪,我多數都唔會幫,頂到盡幫引一次至兩次,我會鼓勵佢同其他人組住升仲好啦,大家都有得升丫嘛,又可以識多幾個「一齊長大」的朋友,call人升lv都易d。

畢竟玩game都係為娛樂,如果為lv而求人幫自己升lv,倒不如用錢收個高lv ac算啦。

唔用過努力去玩game,玩到高lv都唔會有成功感,咁都享受唔倒玩game的樂趣啦,咁咪好無謂囉。

回復

d熟人叫我帶升,我都5知點算 = =
回復

原帖由 聽•雨•軒boss 於 2007/7/12 03:36 PM 發表
d熟人叫我帶升,我都5知點算 = =

一次半次咪幫囉,經常的話就唔好幫。

你同佢講話你唔得閒囉,又或者話你而家打緊特殊場唔走得,唔想浪費錢之類。

我都試過呀,有個人日日都密我一次叫我帶佢升lv,以前同佢好熟,一齊升左好多日,後尾佢好耐冇玩,我仲以為佢升得太快唔玩添,點知我2轉左佢先至玩番,而家先mm升到1轉頭,仲要係文人,咁我咪幫佢一次囉。

講真,自己要番工,都唔可以成日升lv,有時間的話,自己都要升lv家嘛,除非冇場姐。=_=
回復

回復 #18 cat001 的帖子

=口=我今日心情超差,所以5帶>______<
回復

原帖由 聽•雨•軒boss 於 2007/7/12 04:05 PM 發表
=口=我今日心情超差,所以5帶>______

做咩心情差呀?..阿媽鬧?返學唔開心? (返學應該唔會啦, 都放暑假,應該好開心)..定係咩樹.............唔開心咪上黎吹下水灌下水囉
回復